وزیر آموزش و پرورش: سند تحول بنیادین مبنای اقدامات آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه
به گزارش گروه اجتماعی آنا، علی اصغر فانی، در همایش نقش تعلیم و تربیت در پیریزی تمدن نوین اسلامی با محوریت سند تحول بنیادین که در مرکز همایشهای بین المللی هتل ارم برگزار شد، اظهار کرد: اجرای سند تحول بنیادین که مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و رئیس جمهوری است جزو برنامههای اصلی آموزش و پرورش است که میتواند منجر به تربیت دانش آموز برتر اخلاقی و تربیتی شود که این دانش آموز با این ویژگیها میتواند زمینه ساز تمدن نوین اسلامی را فراهم کند.
وزیر آموزش و پرورش، افزود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص نبود هویت و روح معنویت در دنیای غرب باید به دنبال تربیت انسانهایی باشیم که توان پذیرش تمدن نوین ایرانی اسلامی را داشته باشند که این کار در آموزش و پرورش شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه فرهنگ هر کشور یکی از عوامل تمدنساز است، تصریح کرد: فرهنگ به معنای مجموعهای از هنجارها، عادات و آداب است که لازمه تمدن سازی است و آموزش و پرورش با کارکرد انتقال فرهنگ از گذشتگان به آیندگان نقش مهمی در نهادینهسازی بر عهده دارد.
فانی با توجه به مطالعات تاریخ بشری در ترویج علم آموزی و تربیت عالمان متعهد، خاطرنشان کرد: در هر کجا که به علم آموزی و تربیت نخبگان توجه شده است، فرهنگ تمدن نیز رشد یافته است و در تمام این موضوعات نظام تعلیم و تربیت زمینه ساز این رشد را با تربیت دانش آموزان بر عهده دارد و چنانچه دانش آموز در ساحتهای شش گانه تربیت رشد متوازن پیدا کند میتواند آمادگی لازم برای تمدن سازی ایفا کند.
وی انقلاب اسلامی را یک انقلاب کاملا فرهنگی خواند و افزود: روح این انقلاب اخلاق، تربیت، اعتقادات، دانش و بینش است و چنانچه بخواهیم این نهضت را تداوم ببخشیم چارهای جز تقویت فرهنگ و تمدن سازی نداریم.
انتهای پیام/