صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۳۵ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۴
قائم مقام وزیر بهداشت:

90 هزار نفر در سال به سرطان مبتلا می‌شوند/ سالانه 180 هزار ایرانی می‌سوزند

قائم مقام وزیر بهداشت، عنوان کرد: مطالعات انجام شده در کشور نشان می‌دهد سالانه 90 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور شناسایی می‌شود.
کد خبر : 69950

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد هادی ایازی، قائم مقام وزیر بهداشت، در هفتمین همایش بین‌المللی بنیاد بیماری‌های نادر اظهار کرد: ما روزانه با پدیده های جدیدی در حوزه سلامت مواجه هستیم برای مثال تا چند سال گذشته کسی نمی دانست بیماری بنام «زیکا» وجود دارد اما متاسفانه این بیماری در حال حاضر در جهان دیده شده و جان انسان را می‌گیرد.


وی افزود: بر اساس آماری که کمیته سرطان اعلام کرده است سالانه نزدیک به 90 هزار ایرانی در سال به سرطان مبتلا می‌شوند که این تنها یکی از بیماری‌های صعب العلاج است.


ایازی عنوان کرد: هم چنین کمیته ملی سوختگی نیز اعلام کرده است سالانه 150 تا 180 هزار ایرانی می‌سوزند و متاسفانه 3 هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند و این در حالی است که در برخی از مواقع ما به دلیل ایمن نبود کلاس‌ها شاهد سوختن برخی دانش آموزان در مدارس هستیم مانند دانش آموزان شین‌آباد که در حال حاضر دیگر نمی‌توان سلامتی را به آنها برگرداند.


قائم مقام وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش درباره شیوع بیماری های نادر، عنوان کرد: متاسفانه در حال حاضر 4 هزار ایرانی از بیماری EB(بیماری نادر پوستی) رنج می برند که متاسفانه این بیماران تحت پوشش بیمه نیستند و علاوه بر درد بیماری از درد مخارج درمان نیز رنج می‌برند.


وی افزود: یکی از مشکلات اصلی ما در حوزه بیماری‌های نادر این است که به علت نادر بودن به موقع قابل تشخیص و شناسایی نیستند که اگر پزشکان بتوانند در زمینه شناخت این بیماری‌ها اطلاعات مناسبی کسب کنند بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.


ایازی تغییر سبک زندگی را یکی از عوامل کاهنده بار بیماری ها در جامعه دانست و گفت: اگر مردم سبک زندگی خود را تغییر دهند و اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهند می‌توانیم با مشارکت سازمان های مردم که در کشور ما نیز بسیار فعال هستند اقدامات موثری انجام داد.


در ادامه این مراسم، دکتر علی دوادیان،مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر اظهار کرد: مدرسه دانا از سطح ابتدایی تا پیش‌دانشگاهی توانسته زمینه تحصیل بیماران نادر در کنار سایر دانش آموزان سالم را فراهم کند و هم اکنون در تلاشیم طی پروتکلی که با دانشگاه ارمنستان خواهیم بست بتوانیم دانشگاهی را برای این اشخاص در کشور تاسیس کنیم.


وی افزود: در حال حاضر حدود 200 بیمار نادر در این مدارس مشغول به تحصیل هستند که امید است بتوانند به مدارج بالاتر دست پیدا کنند.


مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر در ادامه عنوان کرد: از آغاز افتتاح بنیاد 120 پزشک به صورت رایگان بیماران را مورد معاینه و بررسی قرار می‌دهند و همواره در کنار ما هستند.


داودیان در بخش دیگری از سخنانش با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی براینکه بیمار به جز رنج بیماری نباید دغدغه دیگری داشته باشد، اظهار کرد: همه باید قدر سلامتی خود را بدانیم و باید توجه داشته باشیم که یک بیمار نادر چندین برابر یک فرد بیمار از بیماری خود رنج می برد که نیاز به توجه دولت، بیمه ها و خیرین دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر