صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۴

یادگیری زبان دوم ابتلا به آلزایمز را کند می‌کند

مطالعات جدید نشان می‌دهد که یادگیری زبان دوم مهارت‌های فکر کردن و چالاکی ذهنی را بالا می‌برد و افراد مسنی که دو زبان بلدند، «اندوخته شناختی» بالاتری دارند که موجب می‌شود با افزایش سن، کمتر به آلزایمر مبتلا شوند یا حتی فرآیند این بیماری در آنها کند شود.
کد خبر : 67432

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Independent، به گفته دانشمندان، یادگیری زبان دوم می‌تواند مهارت‌های فکر کردن و سرعت عمل مغز را بالا ببرد و از همین رو آنها مدارس و دانشگاه‌ها را به برگزاری کلاس‌ها و واحدهایی برای یادگیری زبان‌های دیگر تشویق می‌کنند.


این مطالعه حاکی از آن است که بچه‌ها و بزرگسالانی که زبان دیگری به غیر از زبان مادری یاد می‌گیرند و به زبان دیگری صحبت می‌کنند، از مغز خود برای مدیریت دو دایره واژگان و دو قاعده دستور زبان کار می‌کشند و همین امر موجب می‌شود که کمتر دچار آلزایمر شوند.


دانشمندان می‌گویند: «معمولا پدر و مادرهای کمی هستند که با زبانی به غیر از زبان مادری با کودکان خود صحبت می‌کنند زیرا تصور می‌کنند که با دو زبان مختلف صحبت کردن، بچه‌ها را گیج می‌کند و آنها نمی‌توانند تمرکز بیشتری روی زبان اصلی‌شان داشته باشند. در حالی که تحقیقات روی افراد یک زبانه و دو زبانه نشان می‌دهد که برگ برنده برای کسانی است که به زبان‌های بیشتری مسلط هستند».


به گفته این محققان، بچه‌های دو زبانه تمایل بیشتری به تقویت قابلیت‌های زبانی خود دارند و دیدگاه‌های دیگران را بهتر متوجه می‌شوند و انعطاف‌پذیری ذهنی بالاتری در شرایط سخت و پیچیده دارند.


مترجم: نسترن صائبی


انتهای پیام/

ارسال نظر