صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۲ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱
معاون فرهنگی، اجتماعی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در گفت‌وگو با آنا:

نبود شهر دانش‌بنیان خلأ مناطق آزاد است/ جزئیات میزان آمادگی ایران برای میزبانی از گردشگران جام جهانی+ فیلم

حسین زاده با بیان اینکه از ظرفیت‌های جزایر برای استقرار دانش‌بنیان‌ها باید استفاده شود، گفت: نبود شهر دانش‌بنیان خلأ مناطق آزاد است و تأسیس آن امری ضروری محسوب می‌شود.
کد خبر : 670894

مهدی حسین‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در رابطه با اینکه چگونه می‌توان از ظرفیت دانش بنیان ها و سازمان های مردم نهاد برای رشد و پویایی مناطق آزاد استفاده کرد، خاطرنشان کرد: مناطق آزاد یک الگوی وارداتی است در سال ۲۰۲۰ حدود ۵ هزار و ۴۰۰ منطقه آزاد داریم که در کشورهای مختلف با قوانین مختلفی تاسیس و تعریف شده اند، هر کشوری بر اساس نیازهای خود این مناطق را ایجاد کرده است.


وی افزود: جذب سرمایه‌گذاری خارجی، صادرات و جذب فناوری سه هدف اولیه برای تشکیل مناطق آزاد بود. کارکردهای متفاوتی در این مناطق وجود دارد این مناطق نسل های متفاوتی را پشت سر گذاشت.


معاون فرهنگی، اجتماعی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد ادامه داد: در نسل اول مناطق آزاد با محور تجارت و بازرگانی شکل گرفتند. در نسل دوم مناطق آزاد، تلاش شد تا موضوع تولید نیز در کنار تجارت در این مناطق شکل بگیرد. نسل سوم مناطق آزاد در دنیا به موضوع خدمات و رویکرد جامع نشان دادند و خدمات در سطوح گردشگری توسعه پیدا کرده و مناطق دانش بنیان را داریم.


وی با اشاره به اینکه مناطق دانش بنیان هنوز در ایران به صورت کامل تحقق پیدا نکرده و خلایی است که در مناطق آزاد احساس می شود، گفت: در حال حاضر در ماکو ۴۵۰ هزار هکتار زمین داریم چه بهتر که دانش بنیان های ما در آنجا مستقر شوند و در آنجا شهر دانش بنیان داشته باشیم.


حسین‌زاده اظهار کرد: منطقه آزاد یک فرصت است اگر بتوانیم الگوی مخصوص آن مناطق را پیاده سازی کرده و در خدمت مردم قرار دهیم نه اینکه عده خصی متولی آن شده و از فرصت های آن استفاده کنند.


افتتاح نخستین زمین هیبریدی در کیش به عنوان زیرساختی برای جام جهانی


وی در رابطه با میزان آمادگی کشورمان برای میزبانی از گردشگران جام جهانی قطر در جزایر جنوبی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در دولت ستاد جام جهانی به ریاست معاون اول ریاست جمهوری تشکیل شد و تقسیم کار در سطح وزارتخانه ها و دستگاه های مختلف انجام شد یکسری از وظایف در جزیره کیش به ما محول شد و البته مناطق دیگر نیز می تواند معین واقع شوند.


حسین زاده عنوان کرد: تمام تمهیدات برای برگزاری رویداد به بهترین شکل ممکن فراهم شده است و نخستین زمین هیبریدی را تا شهریورماه در جزیره کیش افتتاح می‌کنیم. یکسری موارد زیرساختی با مشکل مواجه بودند که در حال بازسازی آن هستیم.


وی در خصوص پارک هواپیماهای قطری در فرودگاه کیش نیز گفت: زیر ساخت ها با کمک وزارت راه مهیا شده است. آمادگی حمل و نقل مسافر را از فرودگاه اصلی کیش داریم. حمل وو نقل دریایی را نیز برای تسهیل امر جابه جایی مسفران آماده می کنیم. اگر فیفا با ما همکاری بیشتری داشته باشد ما در آمادگی کامل به سر می‌بریم.







انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر