صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱
در حاشیه «رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران» مطرح شد؛

صنایع‌دستی خلاقیت ملت‌ها را به نمایش می‌گذارد

یک کارشناس در حوزه صنایع دستی معتقد است که این نمایشگاه فرصتی خوبی فراهم کرده تا با همکاران استان‌های دیگر ارتباط گرفته و محصولات خود را در معرض دید همگان قرار دهیم.
کد خبر : 670691

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا مستقر در محل برگزاری نمایشگاه «رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران»، بهاره فرشادمنش، مسئول غرفه مجتمع صنایع دستی «سلام» در حاشیه برگزاری «رویداد هم‌افزایی مدیریت ۱۴۰۱» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: مجتمع صنایع دستی «سلام» از سال ۱۳۸۸ شروع به فعالیت کرده است. این نمایشگاه فرصت خوبی فراهم کرده تا با همکاران و فعالان استان‌های دیگر در زمینه صنایع دستی ارتباط گرفته و محصولات خود را در معرض دید همگان قرار دهیم.


فرشادمنش با اشاره به اینکه صنایع‌دستی جایگاه ویژه‌ای در میراث فرهنگی هر ملتی دارد، بیان کرد: تنوع آثار صنایع‌دستی، خلاقیت یک ملت را به نمایش می‌گذارد و این آثار نسبت به موقعیت جغرافیایی هر منطقه متفاوت خواهد بود. اهمیت صنایع‌دستی در اقتصاد یک کشور بر هیچ‌کس پوشیده نیست و تأثیر شگرفی بر اقتصاد، اشتغال‌زایی، صادرات، گردشگری و فرهنگ جوامع دارد. برگزاری این نمایشگاه در حمایت از صنایع دستی مفید خواهد بود.


وی درباره اینکه با چه دستاورد و محصولی در «رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران» شرکت کرده‌اند، اظهار کرد: با صنایع دستی متنوعی همچون ظروف مسی، مس و فیروزه، مس و خاتم، مس و پرداز و تندیس‌های مناسبتی فرهنگی در این رویداد حاضر شده‌ایم. امید است به صنایع دستی و صنایع خلاق فرهنگی توجه بیشتری شود تا بتوانیم محصولات و دستاوردهای ایرانی به خارج از کشور صادر شده و در مجامع بین‌المللی توانایی‌های خود را به نمایش بگذاریم.


مسئول غرفه مجتمع صنایع دستی «سلام» در پاسخ به این پرسش که دغدغه و توانمندی شما برای حل مشکلی از کشور چیست، خاطرنشان کرد: هدف ما این است که مشکلات حوزه صنایع دستی را تا حد ممکن برطرف کنیم. یکی از معضلات حوزه صنایع دستی این است که این محصولات بسته‌بندی خوبی ندارند و شناخته شده نیستند. دغدغه ما این است که این کالاها با بسته‌بندی مناسب در دسترس مردم جامعه قرار بگیرد تا مخاطبان بدون واسطه و مشکلی صنایع دستی را خریداری کنند.


فرشادمنش با اشاره به اینکه برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی باعث توسعه، تعامل و همکاری برگزارکنندگان با دیگر شرکت‌کنندگان می‌شود، عنوان کرد: خیلی از موسسات و شرکت‌ها هستند که درخواست همکاری دارند، حتی شاید کارگاه گسترده‌ای نداشته باشند یا جزو مشاغل خانگی باشند اما از کارهای خلاقانه آن‌ها در زمینه صنایع دستی استقبال خواهیم کرد.


انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر