صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱
در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی بخش عتف بررسی شد؛

تدوین سیاست‌ها در عین آرمان­‌گرایی به واقع‌­بینی نیاز دارد/ ضرورت استفاده از ظرفیت شبکه‌­های اجتماعی دانشجویی در برنامه هفتم توسعه

نخستین نشست «کارگروه فرهنگی و اجتماعی بخش علوم، تحقیقات و فناوری برنامه هفتم توسعه» با تبیین مسائلی همچون ضرورت استفاده از ظرفیت شبکه‌­های اجتماعی دانشجویی و لزوم واقع‌­بینی در عین آرمان­‌گرایی در تدوین اهداف و سیاست­‌ها تشکیل شد.
کد خبر : 670658

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نخستین نشست «کارگروه فرهنگی و اجتماعی بخش علوم، تحقیقات و فناوری برنامه هفتم توسعه» در سالن سعدی دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.


براساس این گزارش، فعالیت‌های بخش عتف برنامه هفتم از ابتدای سال جاری و با محوریت «موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی» شروع شده است که براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته ۸ کمیته تخصصی وظیفه تدوین اهداف، سیاست‌ها و راهبردهای حوزه‌های مختلف این بخش را بر عهده دارند.


در ادامه این جلسه محمدمهدی ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، بر لزوم توجه ویژه به حوزه فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی در برنامه هفتم توسعه به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های مهم این بخش تاکید داشت و از تلاش‌های صورت گرفته به‌منظور این توجه ویژه و تمایز آن با سایر حوزه ‌های رفاهی و مانند آن تقدیر کرد.


عدم توجه کافی به حوزه فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی در احکام نهایی برنامه‌های توسعه قبلی، لزوم واقع‌بینی در عین آرمان‌گرایی در تدوین اهداف و سیاست‌ها، لزوم فهم فضای اجتماعی و فرهنگی دانشگاه‌ها و تغییرات ناشی از آن به‌ویژه در سال‌های اخیر، استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی وسیع دانشجویی، لزوم توجه به زیرساخت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها در برنامه هفتم، توجه به اسناد بالادستی به‌ویژه بیانیه گام دوم انقلاب و سند دانشگاه اسلامی در تدوین اهداف و سیاست‌ها از جمله موارد مهمی بود که اعضای کارگروه توجه به آن‌ها را ضروری دانستند.


لازم به ذکر است، براساس تصمیم این جلسه، جلسات فشرده کارگروه تا نهایی شدن اهداف، سیاست‌ها و احکام حوزه فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی ادامه خواهد یافت.


انتهای پیام/۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر