صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر دفتر تحکیم وحدت در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

گفتمان‌های دانشجویی باید دربرگیرنده چه مولفه‌هایی باشد؟/ ارجحیت حقوق مردم در تدوین شعارها

بزرگخو با اشاره به اینکه نباید به گفتمان‌های حاکم بر انقلاب اسلامی نگاه تک بعدی داشت، گفت: نباید از دیگر گفتمان‌ها عدول شود و گفتمان‌های دانشجویی باید دربرگیرنده تمامی ابعاد باشد.
کد خبر : 670053

علی بزرگخو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه نظام سیاسی ما در حال حاضر برای اجرای سیاست‌هایش نیازمند همراهی مردم است، خاطرنشان کرد: اساسا از ابتدای انقلاب اسلامی جز شعارهای انقلابیون و حضرت امام خمینی(ره) بوده است و ماهیت اصلی نظام پیاده سازی همین شعار است.


وی افزود: دفتر تحکیم وحدت در سال های اخیر همه ساله گفتمان های متفاوتی را در دستورکار قرار داده گفتمان توسعه در دولت سازندگی، گفتمان آزادی های سیاسی در دولت اصلاحات، گفتمان عدالت و پس از آن نیز گفتمان سیاست خارجی و مذاکرات و ... همه این ها گفتمان انقلاب اسلامی محسوب می شوند البته نباید به هر کدام از این ها به عنوان یک تک گفتمان نگاه شود و از دیگر گفتمان ها عدول شود نتایج ها نیز همین مسئله را نشان می دهد.


بزرگخو ادامه داد: مجموعه این عوامل ما را به این نقطه می رساند که باید گفتمانی را دنبال کنیم که این گفتمان در برگیرنده تمامی ابعاد انقلاب اسلامی باشد. مبتنی بر این نگاه و با عطف به منویات مقام معظم رهبری، دفتر تحکیم وحدت در تمامی نشست‌هایش به این مسائل می‌پردازد.


وی افزود: حقوق مردم در تدوین شعارها ارجحیت دارد بر اساس فرمایش رهبری در بحث تحول خواهی، حقوق مردم را ذیل همین شعار با عنوان ساختار مردم سالار، تحول پایدار مطرح می‌کنیم. که این تحول را به صورت جدی برای جمهوری اسلامی می‌خواهیم.


بزرگخو ادامه داد: دعوت از وزرا و مسئولان و برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات سیاسی، فرهنگی و حکمرانی از دیگر برنامه‌های این نشست سالانه است.


وی در پایان مهم‌ترین دستورکار این نشست را برگزاری انتخابات شورای مرکزی اتحادیه عنوان کرد و گفت: در این انتخابات ۷ نفر به عنوان عضو اصلی و ۳ نفر هم به عنوان عضو علی‌البدل شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی(دفتر تحکیم وحدت) انتخاب خواهند شد.


گفتنی است، سی‌ونُهمین نشست پایان دوره اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان(دفتر تحکیم وحدت) با شعار از ۲ تا ۶ مردادماه ۱۴۰۱ به صورت حضوری و در دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌شود.



انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

برچسب ها: دفتر تحکیم وحدت
ارسال نظر