صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۱۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۱

«مه پلاسمایی» در اندازه نانو ایجاد شد

پژوهشگران ژاپنی روش جدید برای تولید مه پلاسمایی در اندازه نانو ارائه کردند که پتانسیل استفاده گسترده در پزشکی را دارد.
کد خبر : 669787

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا؛پژوهشگران ژاپنی روش جدید برای تولید مه پلاسمایی در اندازه نانو ارائه کردند که پتانسیل استفاده گسترده در پزشکی را دارد.


پزشکی پلاسما، فناوری درمانی است که در آن از پلاسما در فشار اتمسفری استفاده می‌کند. این فناوری به‌عنوان یک ابزار نوآورانه در پزشکی توجه‌ها را به خود جلب کرده است. این فناوری پتانسیل استفاده در کاربردهای مختلف از بهبود زخم تا درمان سرطان را دارد. اکثر ابزارهای زیست‌پزشکی پلاسما از اثرات مستقیمی مانند گرما، تحریک نوری و گونه‌های شیمیایی واکنشی استفاده می‌کنند که بر روی بدن بیمار اعمال می‌شود.


هرچند که ابزارهای فعلی برای درمان ضایعات یا زخم‌های روی سطح بدن مفید هستند، اما چالش‌های زیادی پیش از استفاده ایمن از این فناوری‌ها در داخل بدن انسان وجود دارد.


یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه کشاورزی و فناوری توکیو روشی را برای تولید مستقیم پلاسما در قالب یک غبار در اندازه نانو ارائه کرده است.


پلاسما در حال حاضر در پزشکی استفاده می‌شود و کاربردهای آن عمدتاً به درمان سوختگی‌ها، بیماری‌های پوستی و زخم ها محدود می‌شود، جایی که ضایعه در معرض دید قرار می‌گیرد. برای اینکه از پلاسما در درمان اندام‌های داخلی بیمار استفاده شود، محققان باید راه های جدیدی برای انتقال پلاسما بیابند.


برای حل این چالش، این تیم تحقیقاتی روشی را برای تولید مستقیم غبار در اندازه نانو با عبور یک محلول از فضای تخلیه سد دی الکتریک ارائه کردند. آن‌ها قادر به تولید غبار برای سه نوع محلول، از جمله محلول‌های مبتنی بر آب و روغن بودند. سپس تغییرات در خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هر محلول را بررسی کردند. یافته‌های آن‌ها نشان می‌دهد که رسانایی الکتریکی محلول بر کارایی تولید مه تأثیر می‌گذارد.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر