مهمترین اهداف جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت چه بود؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، حجتالاسلام محمد معرفت در مراسم اختتامیه بیست و ششمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد، اظهار کرد: اگر در سردرب دانشگاهها کلمه اسلامی وجود دارد نکته مهمی است، زیرا قرار نیست که اسلام در علوم مختلف دخالت یا محتوای علوم را تغییر دهد؛ اما میتواند سمتوسوی این علوم را تعیین کند.
وی عنوان کرد: وقتی اهداف برگزاری جشنواره هنر و ادبیات دینی مرور میشود میتوان به این نتیجه رسید که از مهمترین اهداف این جشنواره، تحقق اندیشههای حضرت امام خمینی(ره) و حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری بهویژه در راستای اسلامی شدن دانشگاههاست. علم یعنی حرکت و ایمان در یک جهت است. با برگزاری این جشنوارهها میتوان به آن علمی که دانشجویان ما یاد میگیرند جهت داد.
مدیرکل تبلیغ امور دینی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و مسئولان برگزارکننده این جشنواره عنوان کرد: تلاش همه این مسئولان موجب شد تا این جشنواره بسیار خوب در کشور برگزار شود و امیدوارم که این تجربه به استانهای دیگر منتقل شده تا بهصورت صعودی شاهد این پیشرفتها باشیم. یکی از دلایلی که خدمات به مراکز علمی و دانشگاهی از دیرباز دارای اهمیت زیادی بوده و مراکزی مانند شنب غازان از مراکز علمی در ایجاد تمدن اسلامی بودند نقش آنها در پرورش دانشمندان امروز است.
معرفت ادامه داد: در این جشنواره قرآنی با تلاش شما نزدیک به ۳ هزار اثر رسیده و داوری شد و از این نظر دانشگاه آزاد اسلامی پیشگام است. توأم شدن علم و ایمان بسیار تأثیرگذار بوده و ایمان را در کنار علم قرار دهیم تا سمتوسو بیابد تلاش کنیم تربیت واقعی در کنار این جشنوارهها تحقق یابد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/
انتهای پیام/