صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۱
با حضور مسئولان؛

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار معرفی شد

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار با حضور مسئولان معرفی شد.
کد خبر : 668935

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از گرمسار، مراسم تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با حضور مهدی منصوری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، مهدی صفرخانلو فرماندار شهرستان گرمسار، جمعی از مسئولان استان، شهرستان گرمسار، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار برگزار و طاهره چال‌دره به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار معرفی و از تلاش‌های محسن وارثیی قدردانی شد.


محسن وارثی سرپرست موقت پیشین دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در این مراسم گزارشی از اقدامات صورت گرفته در چهار ماه گذشته ارائه کرد.


مهدی صفرخانلو فرماندار شهرستان گرمسار هم گفت: خدمت در دانشگاه افتخاری است که نصیب هر کسی نمی‌شود.


حجت‌الاسلام مهدی طهماسبی معاون نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سمنان هم به بیان توصیه‌های حضرت علی علیه‌السلام درباره آفات مدیریت پرداخت و غرور، خودبینی، عدم دسترسی و انحصارطلبی را از آفات مدیریت دانست و اظهار کرد: مسئولیت‌ها امانت هستند و در همه امور رضای خداوند شرط اول قرار گیرد.


نقش دانشگاه آزاد اسلامی در دانش‌آموختگی جوانان


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هم به آثار و برکات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی در ۴۰ سال گذشته پرداخت و دانش‌آموختگی بیش از ۶ میلیون نفر و تأثیر این تعداد دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی در رشد فرهنگ و دانش کشور را از آثار و برکات ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی دانست.


مهدی منصوری، برگزاری رویداد عصر امید و نمایش گوشه‌ای از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت ۴۰ سالگی دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد سال جاری در مصلای امام خمینی(ره) را موفق ارزیابی کرد و افزود: هدف از برگزاری این رویداد آن بود که به جوانان اعلام کنیم در دانشگاه آزاد اسلامی زیرساخت‌هایی برای رشد ایده‌ها و تحقق آرزوهای آنان مهیاست.


وی تبیین کرد: ایران جزء ۱۰ کشوری بوده که هنوز جوانانش برای تحصیل به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند و فلسفه تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی آن بود که تا جایی که ممکن است جوانان در کشور خودمان تحصیل کنند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با بیان بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره دانشگاه آزاد اسلامی که فرمود: «دانشگاه آزاد اسلامی امیدی برای سیل مشتاقان تحصیلات تکمیلی در سراسر کشور است»، ادامه داد: به این بیانات افتخار می‌کنم و دانشگاه آزاد اسلامی نهادی بوده که امید نسل جوان این مرز و بوم به شمار می‌رود.


منصوری اضافه کرد: ۴۰ سال پیش که ظرفیت‌های دانشگاه‌های دولتی به هیچ عنوان جوابگوی سیل علاقه‌مندان به تحصیلات عالی نبود دانشگاه آزاد اسلامی پا به عرصه وجود گذاشت و با همت، خواست، اراده و بودجه خود مردم کاری کرد کارستان، به طوری که ۴۰ درصد بار آموزش عالی کشور را دانشگاه آزاد اسلامی به دوش کشیده و بیش از ۶ میلیون نفر فارغ‌التحصیل، قریب به یک‌میلیون نفر دانشجوی در حال تحصیل، حدود ۲۵ هزار نفر عضو هیئت علمی و حدود ۳۵ هزار نفر کارمند و چند ده هزار نفر استادان مدعو دارد و خیر کثیری به کشور رسیده است.



وی در ادامه توضیح داد: کاری که دانشگاه آزاد اسلامی برای کشور کرده با هیچ نهاد آموزشی دیگری حتی دانشگاه‌های دولتی قابل مقایسه نیست؛ چراکه دانشگاه‌های دولتی در سال ده‌ها هزار میلیارد تومان از بودجه مملکت را صرف می‌کنند و کسانی که فارغ‌التحصیل شدند همگی موجب افتخار و خیر و برکت کشور بوده و هستند؛ اما دانشگاه آزاد اسلامی افتخار می‌کند که از مردم بوده و بدون وابستگی به بودجه دولت و بیت‌المال به این دستاوردها رسیده که این دستاوردها بی‌نهایت ارزشمند است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با تشریح سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: این سند برای سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۵ تدوین شده و حاصل فکر اندیشمندان مختلفی در حوزه‌های تخصصی است. از تک‌تک اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی می‌خواهم این سند را مطالعه و با رویکردها، مأموریت‌ها، اهداف و شاخص‌هایی که قابل سنجش بوده، آشنا شوند تا بتوانیم به وظایف خودمان در این سازمان به نحو بهتری عمل کنیم.


منصوری تبیین کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا کمتر از ۵۰۰ دانشگاه وجود دارد در حالی که در کشور بیش از ۲ هزار ۵۰۰ مؤسسه آموزش عالی وجود دارد. این عدد از کشور چین هم بیشتر بوده و این نشان دهنده این است که در گذشته دولت‌ها به‌ویژه دولت نهم و دهم سیاست‌های غلطی داشتند و یک هزار و ۳۰۰ دانشگاه را به ۲ هزار و ۶۰۰ دانشگاه تبدیل کردند که نشان می‌دهد سیاست‌گذاری دولت‌مردان به هیچ عنوان بر اساس منطق و خرد نبوده و امروز دانشگاه آزاد اسلامی باید جایگاهی خیلی رفیع‌تر از امروز می‌داشت.


وی، خواستار حمایت نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار گرمسار به‌عنوان نماینده دولت از دانشگاه آزاد اسلامی شد و بیان کرد: امروز اگر ورودی دانشگاه کم باشد آنچه آسیب می‌بیند پژوهش و فرهنگ است و آخرین چیزی که آسیب می‌بیند آموزش بوده و باید به این نکته توجه داشته باشیم و به همین علت است از دولتمردان و قانون‌گذاران می‌خواهیم از دانشگاه آزاد اسلامی حمایت کنند تا فرهنگ و پژوهش آسیب نبیند و نخواهیم گذاشت آسیب ببیند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، هم‌افزایی شبکه‌ای به معنای واقعی کلمه را موضوعی دانست که همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای سراسر کشور و استان سمنان به آن توجه کنند و ادامه داد: اگر هم‌افزایی شبکه‌ای داشته باشیم به لحاظ قدرت فکری واقعاً تحولی در دانشگاه اتفاق خواهد افتاد و وقتی گروه‌های علمی متشکل از دو استاد در کنار هم قرار بگیرند گروه‌های بزرگ‌تری را تشکیل می‌دهند که قدرت فکری بزرگ‌تری شکل می‌گیرد؛ اگر بتوانیم از این توان استفاده و هم‌افزایی شبکه‌ای داشته باشیم از این مقطع به سلامت عبور خواهیم کرد و دانشگاه به اهدافی که تعیین شده می‌رسد.


منصوری عنوان کرد: از چال دره انتظار خیلی زیاد است و وی به‌واسطه تخصصشان در رشته تحصیلی خود همیشه با آیات و روایات محشور بودند،؛ بنابراین انتظار اینکه تحول فرهنگی یا کار بزرگ فرهنگی عمیق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار اتفاق بیفتد بسیار انتظار جدی بوده و امیدوارم با کمک همه استادان و همکاران در واحد گرمسار این مهم اتفاق بیفتد.


وی، اتمام کارهای نیمه‌تمام باقیمانده را به سرپرست جدید واحد گرمسار یادآور شد و گفت: اکنون که خداوند این افتخار و سعادت را نصیب بنده حقیر کرده که در استان باشم و چال دره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، فکر می‌کنم اگر نتوانیم کارهای نیمه‌تمام را به اتمام برسانیم نهایت کوتاهی اتفاق افتاده است.


اقدامات جدید دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار


سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار هم گفت: به برکت خرد جمعی و تعالیم انسان‌ساز اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری برای اجرای برنامه‌های سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و اعتلای این واحد دانشگاهی تلاش بی‌وقفه خواهیم کرد. تغییر و تحول از تکیه بر اقتصاد شهریه محور و مبتنی بر ارزش‌افزوده املاک و مستغلات، تأکید بر افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای، متنوع‌سازی منابع درآمدی واحد از طریق فعالیت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری‌های مولد و تبدیل به احسن منابع دانشگاه ازجمله اقداماتی خواهد بود که در دستور کار قرار گرفته است.


چال‌دره، پایدارسازی اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمساربا تنوع‌بخشی به منابع درآمدی و برنامه‌ریزی‌های دقیق کوتاه‌مدت و بلندمدت، هم‌افزایی و فعالیت‌های شبکه‌ای با تأکید بر بهره‌برداری بهینه از منابع و زیرساخت‌های موجود، موقعیت استراتژیکی شهرستان گرمسار به دلیل نزدیکی به بیش از ۱۰ شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی گرمسار، شناساندن ظرفیت واحد گرمسار اعم از نیروی انسانی، استادان و کارمندان باتجربه و باسابقه در کنار نیروی جوان و پرشور دانشجو، زیرساخت‌ها و نیاز مبرم این شرکت‌ها و کارخانه‌ها به نیروی ماهر و آموزش‌دیده فنی شرایط بسیار مناسبی را برای انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه فراهم ساخته است.



وی ادامه داد: تغییر روند آموزشی حافظه محور به یادگیری عمیق کاربردی و ارتقای کار آمادگی و مهارت‌های مورد نیاز جامعه، تغییر روند و سبک پژوهش‌های مقاله گرا و غیرهدفمند به پژوهش‌های تقاضامحور و فناورانه در راستای پاسخگویی اثربخش به نیازهای علمی تربیتی محلی متأثر از چالش‌های آمایش محور، ایجاد مدارس عالی مهارتی با هدف توانمندسازی دانش آموزان و دانشجویان و ایجاد بسترهای مناسب مهارتی دانشگاه باید معرف زندگی اخلاقی قانونی و عقلانی باشد.


سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار اظهار کرد: دانشگاهیان باید الگوی حرمت‌گذاری به خود و حفظ کرامت انسانی و ارزش‌های جامعه باشند و برگزاری نشست‌های صمیمانه تعاملی، هم‌اندیشی و نقد آزاد علمی فرهنگی و اجتماعی با حضور دانشجویان و استادان فرهیخته، شناسایی نهادهای دانشجویی فعال و تحلیل رویکردها و قابلیت آنها در انجام فعالیت‌های مؤثر فرهنگی و تربیتی و کلام آخر تحقق اهداف با مدیریت منضبط و قانونمند، مراعات موازین اخلاقی و ارزشی، حفظ آرامش و امنیت خاطر همکاران ارجمند، اتکا به عقل و خرد جمعی، مشارکت استادان فرهیخته کارمندان و دانشجویان و مدیریت جهادی میسر خواهد شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر