صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۹ - ۱۰ تير ۱۴۰۱
برترین‌های نهمین جشنواره فرهیختگان(۲۱)/ یک پژوهشگر در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

ارائه روش‌های نوین در اندازه‌گیری باقیمانده‌های دارویی مواد غذایی

رشته بهداشت مواد غذایی متولی واحدی نداردپژوهشگر برتر نهمین جشنواره فرهیختگان با اشاره به رشته بهداشت مواد غذایی گفت که موفق به ارائه روش‌های نوین، سریع و دقیق در ردیابی و اندازه‌گیری باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی شده‌ایم.
کد خبر : 666670

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.


افشین جوادی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این جشنواره عنوان پژوهشگر برتر را از آن خود کرد.


خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت با جوادی درباره دلایل برتری او در جشنواره فرهیختگان، تازه‌ترین فعالیت‌ها و موفقیت‌های علمی و پژوهشی‌اش، نقص و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و ... به گفت‌وگو نشسته است.


جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره اینکه چه مؤلفه‌ها و ویژگی‌هایی موجب انتخاب شما به‌عنوان پژوهشگر برتر و برگزیده در جشنواره فرهیختگان شد، اظهار کرد: انجام فعالیت‌های پژوهشی در پنج سال اخیر در زمینه نگارش ۴۱ مقاله داخلی و خارجی، مشارکت در طرح‌های برون‌دانشگاهی و داوری مقاله و مشارکت در سه مجله علمی - پژوهشی از جمله این موفقیت‌ها محسوب می‌شود.




بیشتر بخوانید:


کتاب «بیماری‌های داخلی در مامایی» منبع درسی مناسب برای دانشجویان


تولید افزودنی‌های صنایع غذایی با مهندسی معکوس


مجموعه فازی حجمی و کاربرد آن در بهینه‌سازی


سهم کم پژوهش در بودجه ورزش کشور




وی درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و موفقیت‌های علمی و پژوهشی خود بیان کرد: ارائه روش‌های نوین، سریع، دقیق و ارزانتر در ردیابی و اندازه‌گیری باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی و بالابردن کیفیت بهداشتی و ماندگاری مواد غذایی از طریق روش‌های ایمن و نوین از تازه‌ترین موفقیت‌هاست.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، نقص‌ها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و بایدها و نبایدهای این حوزه را همکاری نداشتن با مراکز پژوهشی و دانشگاه‌های معتبر دنیا و تخصیص ندادن بودجه مناسب برای طرح‌های پژوهشی در کنار تأمین ناکافی استادان و پژوهشگران عنوان کرد.



لزوم تجهیز پژوهشکده‌های مدرن در زمینه بهداشت موادغذایی


جوادی در پاسخ به این سؤال که انتظار شما به عنوان پژوهشگر از مسئولان بالادستی به‌خصوص دولتمردان چیست؟ گفت: تأسیس و تجهیز پژوهشکده‌های مدرن، به‌روز، جذب نیروهای کارآمد، مؤثر و شایسته‌سالاری در کنار تسهیل امور مهم‌ترین انتظار پژوهشگران از مسئولان است.


پژوهشگر برتر نهمین جشنواره فرهیختگان درباره اینکه انتقادها و پیشنهادهای سازنده و شاخص‌های رشد و توسعه عرصه پژوهشی کشور چیست؟ تبیین کرد: جذب نکردن منابع مالی و نبود ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با صنعت در کنار عدم مبادله استاد و پژوهشگر با مراکز معتبر دنیا مورد انتقاد است و در این راستا باید برنامه منظم و ترسیم چشم‌انداز پژوهشی از سوی مدیران میانی و پایین‌دستی وجود داشته باشد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تأکید کرد: ایجاد انگیزه و رقابت بین استادان و پژوهشگران، تأمین امور معشیتی و رفاهی خانواده، ایجاد ذهنی امن و آماده برای محققان به پیشرفت فناوری و پژوهش خواهد انجامید.


جوادی درباره جایگاه کنونی رشته بهداشت مواد غذایی در دانشگاه‌ها، چالش‌ها ‌ و موقعیت‌های شغلی این رشته چنین توضیح داد: رشته تخصصی بهداشت مواد غذایی در دنیا از جمله رشته‌های پویا و در حال تکامل و پیشرفت بوده است؛ اما در کشور ایران متولی واحدی برای این رشته نداریم و به‌طور جسته و گریخته در وزارتخانه‌های متعدد به آن پرداخته می‌شود.


وی متذکر شد: رشته تخصصی بهداشت مواد غذایی از جایگاه و منزلت کافی برخوردار نیست و این امر سبب شده مقاطع پایین‌تر این رشته در جایگاه اصلی و حرفه‌ای خود قرار نگیرند؛ بنابراین این موضوع سبب دلسردی و پویانبودن فارغ‌التحصیلان این رشته در زمینه جذب در موقعیت‌های شغلی مناسب می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر