صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر دفتر تحکیم وحدت در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

لزوم توجه به فرمایش رهبر انقلاب بر «تولید نظریه و فکر» در کرسی‌های آزاد اندیشی

بزرگخو با اشاره به فراخوان کرسی‌های آزاداندیشی برهان، توسط دفتر تحکیم وحدت گفت: با توجه به فرمایش رهبر معظم‌ انقلاب‌ اسلامی بر لزوم‌ تبدیل‌ «تولید نظریه‌ و فکر» در نظریه پردازی‌ها، داوران در زمان برگزاری این کرسی‌ها به دانشجویان آموزش می‌دهند.
کد خبر : 666494

علی بزرگخو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در رابطه با کرسی‌های آزاداندیشی برهان که بیش از ۷ سال توسط این اتحادیه دانشجویی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: دانشجویان در موضوعات مشخص شده در این کرسی ها مقاله به رشته تحریر در می آورند و تحقیق و مقالات را تا سر رسید تاریخ اعلامی به دبیرخانه دفتر ارسال می کنند.


وی افزود: نگارش مقالات تمرینی برای امر آزاد اندیشی است و بیان نظرات در آن زمینه مشخص. مقالات پس از داوری در ابعاد محتوایی و فرمی و سپس نویسندگان مقالات برگزیده به نشست پایان دوره دفتر تحکیم دعوت می شوند. زمانی برای ارائه ها در نظر گرفته می شود تا از این فرصت برای تحت تأثیر قراردادن مخاطبان استفاده کنند. به نفرات اول تا یک میلیون تومان جایزه نقدی اختصاص می‌یابد.


دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: در سالجاری در ۴ زمینه کرسی آزاد اندیشی برگزار می‌شود. برهان به صورت پژوهش و مقاله محوری «مرجعیت فکری» و «زن و خانواده» و نیز در بخش سیاسی به صورت یادداشت و تحلیل، یک حوزه جدید با عنوان اصول جنگ نرم و قواعد جنگ شناختی مطرح شد که از ظرفیت دانشگاه استفاده می‌شود.


وی در رابطه با ضرورت موضوعات کرسی آزاد اندیشی برهان خاطرنشان کرد: شورای مرکزی و هم تشکیلات تحکیم وحدت یکسری اولویت بندی دارند اولویت امسال واحد خواهران «زن و خانواده» و با موضوع فعالیت سیاسی زنان بوده که مورد توجه قرار گرفته است.


بزرگخو با اشاره به اینکه دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند مقالات خود را در خصوص موضوع فعالیت سیاسی زنان تا 25 تیرماه به آدرس آیدی @Borhan_zanan ارسال کنند، گفت: محورهای مقالات شامل؛ بررسی الگوهای موجود در تاریخ اسلام و ارائه یک الگوی مناسب در عرصه فعلی فعالیت سیاسی زنان با در نظر گرفتن ابعاد فردی، اجتماعی و خانوادگی زندگی زنان، ارائه تعریف کاربردی از کنش سیاسی و مقایسه کنش و منصب سیاسی باتوجه به اولویت اثرگذاری بر دیگری به همراه تعریف کنش سیاسی، یک عرصه جدید برای کنشگری و یا اصلاح یکی از عرصه‌های حال حاضر، بررسی راهکار درصدی شدن حضور زنان در عرصه‌های سیاسی و بررسی نقاط قوت و ضعف و ارائه راهکار در صورت عدم قبول این راهکار است.

وی در رابطه با ارسال مقالات دانشجویان در خصوص مرجعیت فکری نیز خاطرنشان کرد: محوریت های آن نیز شامل تحلیل و بررسی تاریخ مرجعیت فکری جامعه در طول صد سال گذشته ایران، نهادهای سیاست‌گذار با تمرکز بر شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی تحول نظام آموزشی و اینکه چه اقداماتی را در قبال بازگشت مرجعیت فکری جامعه به گروه‌های ممتاز و لایق باید انجام دهند، بررسی و آسیب شناسی نقش رسانه در تعیین رهبران افکارجامعه با تمرکز برنقش رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی، سیاست‌گذاری صداوسیما در سال‌های اخیر در فرایند بازتولید مراجع فکری نالایق جامعه شامل مطالعه موردی نقش برنامه خندوانه و عصر جدید تا ۲۶ تیرماه به آدرس آیدی @Borhan_zanan مذکور ارسال کنند.


دبیر دفتر تحکیم وحدت در خصوص امکان استفاده دانشجویان از اساتید برای راهنمایی در نگارش مقالات افزود: داوران موظف‌اند با توجه به فرمایش رهبر معظم‌ انقلاب‌ اسلامی بر لزوم‌ تبدیل‌ «تولید نظریه‌ و فکر» در نظریه پردازی‌ها، علاوه بر داوری آثار به دانشجویان آموزش دهند. در این کرسی‌ها از افراد متخصص و صاحب نظر را در این زمینه استفاده خواهیم کرد.


انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر