صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۱
حیدری سنگستانی تأکید کرد؛

ایجاد ۱۸ کارگروه تخصصی برای حرکت به سمت تولید دانش‌بنیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: ۱۸ کارگروه تخصصی متشکل از دانشگاهیان، صنوف، نمایندگان صنایع، شرکت‌ها، نخبگان و کارآفرینان در این دانشگاه ایجاد شده است تا بتوان به صورت جهش‌وار به سمت تولید دانش‌بنیان و اثرگذار حرکت کرد.
کد خبر : 666304

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بوشهر، سروش حیدری سنگستانی در جلسه کارگروه گردشگری و صنایع دستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بیان اینکه جدابودن صنایع و دانشگاه از یکدیگر به هر دو بخش و جامعه ضربه می‌زند، گفت: به اذعان کارشناسان جهانی در چند سال آینده مبادلات نفتی و گازی جای خود را به فعالیت‌های دانش‌بنیان می‌دهد که با توجه به سرعت توسعه، عقب افتادن از این مسیر لطمه‌های جبران‌ناپذیری را متوجه کشور می‌کند.




بیشتر بخوانید:


فعالیت‌ کم‌هزینه و علمی‌ شرکت‌های دانش‌بنیان در منطقه ویژه علم و فناوری




حیدری سنگستانی با تأکید بر اینکه گره‌زدن تمام مشکلات و مسائل کشور به مسئله تحریم‌ها، منصفانه نیست، توضیح داد: راه برون‌رفت از چالش‌ها، تولید آن هم از نوع دانش‌بنیان که از لحاظ کمی و کیفی دانش‌محور باشد، است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه این دانشگاه در رسالت‌ها و مأموریت‌های جدید خود به دنبال اصلاح رابطه میان صنایع و دانشگاه است، اظهار کرد: در این راستا ۱۸ کارگروه تخصصی متشکل از دانشگاهیان، صنوف، نمایندگان صنایع، شرکت‌ها، نخبگان و کارآفرینان ایجاد شده است تا بتوان به صورت جهش‌وار به سمت تولیدات دانش‌بنیان و اثرگذار حرکت کرد.



حیدری با تأکید بر اینکه دانشگاه به دنبال پرهیز از مراودات نمایشی و انجام فعالیت‌های عملیاتی و اجرایی است، گفت: منطقه ویژه علم و فناوری در استان بوشهر برای نخستین بار در کشور در مجتمع آموزشی عالیشهر دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر گشایش می‌یابد که می‌توان به عنوان دهکده گردشکری و صنایع دستی و نیز مرکز رفاهی گردشگران مورد استفاده قرار گیرد.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه تمام ظرفیت‌های واحدها و مراکز دانشگاهی استان آماده همکاری با متقاضیان است، تبیین کرد: ظرفیت‌های رفاهی، ورزشی، آزمایشگاهی و کارگاه‌هایی به عنوان زیرساخت، آماده همکاری به صورت مشارکتی یا حمایتی با متقاضیان است.


حیدری با بیان اینکه امکان تأسیس رشته‌های جدید کاربردی متناسب با نیازهای استانی و بازار کار وجود دارد، ادامه داد: علاوه بر این، از سوی دیگر امکان همکاری در قالب مدارس مهارتی و کارآفرینی مهیاست، در این مدارس دانشگاه از مرحله آموزش تا ایجاد و استقلال مهارت‌ها، حمایت‌های مادی و معنوی به عمل می‌آورد.



این مقام مسئول یک مدل مهم و مانای درآمدزایی را گردشگری، صنایع‌دستی و منسوجات برشمرد، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین نهاد آموزش عالی کشور، شبکه‌ای مجتمع و خودبازاری بزرگ است که تولیدات می‌توانند در این شبکه دانشگاهی، عرضه شوند.


عماد شیرویس رئیس انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری استان بوشهر و بازرس اصلی هیئت مدیره انجمن‌های حرفه‌ای راهنمایان گردشگری کشور هم در این جلسه با بیان اینکه ماهیت گردشگری، ماهیتی خدماتی و خدمت‌رسانی است، توضیح داد: متأسفانه در کشور تاکنون به این صنعت بزرگ به خوبی پرداخته نشده و نیاز است با ایجاد یک مرکز شتاب دهنده مسائل را سریع‌تر پیش برد.


شیرویس با اشاره به اینکه گردشگری بسیاری از صنوف را به هم پیوند می‌زند، ادامه داد: همانگونه که گردشگری می‌تواند آورده مالی مناسبی را برای اصناف مختلف داشته باشد، به همان میزان نیاز است که فعالان صنوف نیز آموزش‌های لازم برای ورود و ارائه خدمات در این صنعت را داشته باشند.


گردشگری، زنجیره‌ای از مشاغل است


رئیس انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری استان بوشهر با بیان اینکه خود دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر است و به همین دلیل اشراف کامل به زیرساخت‌های این دانشگاه دارد، مطرح کرد: مجتمع آموزشی عالیشهر زیرساختی مناسب برای ایجاد و توسعه گردشگری ورزشی، ساحلی، آموزشی و رفاهی است.


مهدی بسارده مدیر تعاونی و صنایع دستی استان بوشهر نیز با بیان اینکه فاصله میان صنایع با نهادهای خدماتی، آموزشی و علمی عاملی برای محقق نشدن توسعه یافتگی است، اظهار کرد: رویکرد جدید در صنایع دستی و منسوجات، کاربردی‌تر کردن محصولات است تا تولیدات در سبد اکثریت خانوارها قرار گیرد.


وی با تأکید بر اینکه اگر صنعت گردشگری و صنایع دستی رونق بگیرند وضعیت معیشتی بسیاری از خانوارها مطلوب می شود، تشریح کرد: گردشگری، زنجیره‌ای از مشاغل است که رونق یکی باعث پیشرفت دیگری می‌شود.


این مقام مسئول با اشاره به اینکه صنایع دستی نیازمند به روزآوری و آموزش‌های نوین علمی است، بیان کرد: این اقدام موجب تولید انبوه خواهد شد که ضمن جلوگیری از هدر رفت زمان و انرژی، اشتغال بیشتری را به همراه خواهد داشت.


به گزارش آنا، در این جلسه فرید میرشکار نمایشنامه‌نویس، پژوهشگر و فعال حوزه گردشگری و رقیه رستم جبری مشاور رئیس دانشگاه و دانشجوی کارشناسی ارشد و رئیس کارگروه گردشگردی و صنایع دستی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر حضور داشتند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر