صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خزاعی: یادمان باشد مخاطب سینما دوست دارد مفاهیم دلخواه‌اش را روی پرده ببیند

رئیس سازمان سینمایی با تأکید بر چاره‌اندیشی در خصوص جذب مخاطبان و رونق بخشیدن به سالن‌های سینما، گفت: یادمان باشد مخاطب دوست دارد مضامین و مفاهیم دلخواه خود را در یک سالن مدرن تماشا کند.
کد خبر : 665851

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، محمد خزاعی در نشست شورای اداری دستگاه‌های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه با تائید برخی مشکلات در سینما گفت: در حوزه سینما با مشکلات اساسی مواجه هستیم، اما باید به این نکته توجه داشت که امکان اجرایی شدن درخواست‌ها در سطح استان تا چه حدی مقدور است‌.


وی با ابراز خرسندی از اهتمام و هم‌افزایی مسئولان استان کرمانشاه در این حوزه، اظهار کرد: مخاطبان سینما در کل کشور ۱۰ تا ۱۲ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند که معادل ۷ تا ۸ میلیون نفر از جمعیت کشور را شامل می‌شود.


خزاعی، مشکل اساسی صنعت سینمای کشور را کمبود مخاطب عنوان کرد و گفت: اگر همه سالن‌ها و مجتمع‌های فرهنگی را مجهز کنیم باید به این مسئله نیز توجه شود که در جذب مخاطب و رونق سینماها چگونه می‌توان اثرگذار بود.


رئیس سازمان سینمایی اظهار کرد: مردم از حضور در دستگاه‌های دولتی برای دیدن فیلم پرهیز می کنند و اقبال آن‌ها به سینماهای خصوصی است.


وی با اشاره به کمیت مخاطبان سینما افزود: در حال حاضر بنا بر دلایل مختلف ۸۰ درصد خانواده‌های مذهبی و انقلابی ما به سینما نمی‌روند، مگر اینکه آثاری مانند موقعیت مهدی یا بدون قرار قبلی بر روی پرده باشد.


رئیس سازمان سینمایی با تأکید بر چاره‌اندیشی در خصوص جذب مخاطبان و رونق بخشیدن به سالن‌های سینما، تصریح کرد: یادمان باشد مخاطب دوست دارد مضامین و مفاهیم دلخواه خود را در یک سالن مدرن تماشا کند.


وی ادامه داد: اگر ۴ سالن سینمایی مدرن در استان کرمانشاه داشته باشید استقبال مخاطب خیلی بیشتر خواهد بود، چرا که تجربه مشابه در استان‌های دیگر نشان داده است با ورود بخش خصوصی و احداث سالن‌های سینمایی مجهز و به روز، فضای مخاطبان نیز متحول می‌شود.


وی با بیان اینکه تولید محتوای هدفمند و موثر و تربیت نیروی انسانی مسئله‌ای بسیار اساسی است، گفت: مجهز کردن سالن سینما صرفاً این نیست که ما پرده سینماها را افزایش دهیم، چرا که باید بخش خصوصی وارد کار شود. سینماسازی به مثابه صنعت نیز باید با زنجیره اقتصاد جامعه و درآمدزایی پیوند داشته باشد.


وی با بیان اینکه کشور ما با جمعیت ۸۰ میلیونی تنها ۶۰۰ سالن سینما دارد، گفت: ایجاد سالن سینمایی در همه شهرستان‌های دارای ۵۰ هزار جمعیت از برنامه‌های سازمان سینمایی در چهار سال آینده است. این در حالی است که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۲۵۵ شهرستان فاقد سالن سینما هستند.


خزاعی یادآور شد: از لحاظ زیرساختی در حوزه سینما خیلی عقب هستیم و بر این قضیه واقفیم که سالن‌های استاندارد باعث جذب مخاطب خواهند شد.


وی استان کرمانشاه را جزو نهمین استان دارای بیشترین مخاطب سینما در سال ۱۴۰۰ اعلام کرد و گفت: مردم کرمانشاه علاقه‌مند به دیدن فیلم هستند و با ورود بخش خصوصی و احداث سینماهای مدرن کرمانشاه جزو استان‌های پرمخاطب قرار می‌گیرد.


وی گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد فروش سینما در چند شهر بزرگ برخوردار از سینماهای مدرن است و سایر شهرستان‌ها ۳۰ درصد مخاطبین سینما را به خود اختصاص می‌دهند.


معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سینما از سبد خانواده‌ها حذف شده است، تأکید کرد: تولید محتوای مناسب مسئله بسیار اساسی است که از نان شب برای ما واجب تر است. حتی با پیدایش تکنولوژی‌های جدید، تولید محتوا و نیروی انسانی بازهم در درجه اهمیت بالاتری قرار دارد و همه ما درگیر آن هستیم.


انتهای پیام/۴۱۲۹/


انتهای پیام/

ارسال نظر