صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۱
برترین‌های نهمین جشنواره فرهیختگان(۱۸)/ یک فناور برتر در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

تولید افزودنی‌های صنایع غذایی توسط محققان ایرانی/ محصولی که تحریم‌ را ناکار کرد

فناور برتر نهمین جشنواره فرهیختگان حیطه فعالیت‌های شرکت دانش‌بنیان خود را تولید افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع مختلف غذایی عنوان کرد.
کد خبر : 665143

مهروسادات میرمحمدی برگزیده نهمین جشنواره فرهیختگان به عنوان فناور برتر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح فعالیت شرکت شوکاشیمی اسپادانا اظهار کرد که این شرکت با تشویق و حمایت رئیس وقت دانشگاه در سال ۹۴ با هدف تأمین نیازهای استراتژیک صنایع غذایی کشور و اخذ مجوزهای لازم از سازمان صنعت و معدن، فعالیت خود را آغاز کرد و سال ۹۶ موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و داروی کشور شد.




بیشتر بخوانید:


مجموعه فازی حجمی و کاربرد آن در بهینه‌سازی


سهم کم پژوهش در بودجه ورزش کشور


مروری بر فعالیت و اهداف مرکز تحقیقات برتر جشنواره فرهیختگان




دکتری شیمی تجزیه و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا توضیح داد: ایده تولید محصول از زمانی آغاز شد که واردکنندگان افزودنی‌های خوراکی در پی تحریم‌های کشور دانمارک، موفق به واردات نوع خاصی از افزودنی‌های مواد خوراکی به کشور نشدند و بر اساس درخواست تولیدکنندگان صنایع لبنی، انجام مهندسی معکوس روی مواد ضد کف لبنی ایده و مبنای کار قرار گرفت و بررسی‌ها با همکاری استادان و کارشناسان واحد شهرضا انجام و افزودنی ضد کف توسط این تیم تولید شد.


به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا، نمونه کار به سرعت به شرکت‌های لبنی منطقه ارائه شد و با مساعدت و همکاری تولیدکنندگان مورد آزمایش قرار گرفت و برای اخذ مجوز غذا و دارو به این سازمان ارائه و در نهایت مورد تأیید قرار گرفت.




وی حیطه فعالیت‌های شرکت شوکاشیمی اسپادانا را تولید افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع مختلف غذایی ازجمله صنایع لبنی، قند و نیشکر، صنایع تخمیری و شست و شوی خطوط صنایع غذایی(CIP)، امولسیفایرهای مورد مصرف در صنایع آرایشی و بهداشتی دانست و به آنا گفت: دستاوردهای دیگر این شرکت علاوه بر تولید محصولات مختلف، اخذ مجوز شتابدهنده دانش‌بنیانی از معاونت علمی و فناوری و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با معاونت علمی با عنوان زیست بوم فناوری همت، حمایت از طرح‌ها و استارت‌آپ‌های مختلف، ایجاد خانه خلاق و... بوده است.


مدیر شرکت دانش‌بنیان شوکاشیمی اسپادانا با بیان اینکه این شرکت، سال ۱۴۰۰ به عنوان شرکت دانش‌بنیان برتر در استان اصفهان انتخاب شد و سال ۱۴۰۱ در نهمین جشنواره فرهیختگان موفق به کسب عنوان فناور برتر شد، عنوان کرد که بر اساس مفاد اساسنامه تأسیس شرکت، بخشی از سرمایه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا است که بر اساس همین سرمایه، بخشی از درآمد شرکت نیز به دانشگاه تعلق دارد.





برگزیده نهمین جشنواره فرهیختگان اعلام کرد که در ایام کرونا کارشناسان شرکت شوکاشیمی موفق به تولید ضد عفونی کننده بدون الکل بر پایه نانوذرات با اثربخشی بسیار خوب شدند.


به گزارش خبرگزاری آنا، نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» خرداد ۱۴۰۱ با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر