صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۴ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

سردار فدوی: ساخت کشتی‌ها باید سرعت بیشتری بگیرد

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ساخت کشتی‌ها باید سرعت بیشتری گیرد و بتوان در مدت زمان کوتاه‌تری این کشتی‌ها را وارد چرخه بهره‌برداری کرد.
کد خبر : 663326

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا به نقل از سپاه‌نیوز، کشتی ۱۱۳ هزار تنی افراماکس ۲، امروز چهارشنبه هجدهم خرداد ماه با حضور ویدئوکنفرانسی سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه و سردار هوش‌السادات فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص)، به منظور انجام آزمایش‌های دریایی عازم آب‌های نیلگون خلیج فارس شد تا پس از انجام آزمون‌های مختلف به عنوان دومین کشتی افراماکس تولید داخل عملیاتی و تحویل مشتری خارجی شود.


این کشتی با ۲۵۰ متر طول، ۴۴ متر عرض و ۲۱ متر ارتفاع تا روی عرشه، ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن وزن در مدت دو سال در شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) ساخته شده است و دارای یک موتور پیشران با قدرت ۲۱ هزار اسب بخار است.


دریادار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در ارتباط تصویری با محل به آب‌اندازی نفتکش «افراماکس ۲» در شرکت صدرای بوشهر، اظهار کرد: اگر توانایی و دانش جوانان ایرانی عملیاتی شود، آن‌گاه نشانه‌ای از دانش ایرانی در هر نقطه‌ای از این دنیا را در زمین، دریا و آسمان شاهد خواهیم بود.


وی افزود: کشتی‌سازی صنعتی است که تا سال‌های سال می‌تواند برای کشور اشتغال‌آفرین و درآمدزا باشد.


جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: ساخت کشتی‌ها باید سرعت بیشتری گیرد و بتوان در مدت زمان کوتاه‌تری این کشتی‌ها را وارد چرخه بهره‌برداری کرد.


وی عنوان کرد: امیدواریم با انجام موفقیت‌آمیز آزمایش‌های دریایی، نفتکش «افراماکس ۲» هرچه زودتر در مسیر انجام خدمات طراحی شده برای آن قرار گیرد.


گفتنی است، این شناور دارای سه دیزل ژنراتور که هرکدام ظرفیت تولید برق ۹۰۰ کیلووات برق را دارا می‌باشد و با ۳۶ خدمه شامل کاپیتان، افسران کشتی، تکنسین‌ها و ملوان‌های خود، قابلیت حرکت با سرعت ۱۵ گره دریایی در اقیانوس‌ها را دارد.


انتهای پیام/۴۱۶۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر