راحتی، آسودگی خاطر و بهرهوری انرژی با فناوری خانه هوشمند
حسین دریس در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی که با ایده خانه هوشمند رست (rest) در این رویداد شرکت کرده بود در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: ایده داشتن این خانهها به بیش از نیمقرن پیش برمیگردد، شاید بتوان گفت بشر از زمانی که پا به این دنیا گذاشته، به فکر زندگی راحت بوده و برای این راحتی تلاشهای زیادی انجام داد و با اختراع گوشیهای هوشمند و با ورود تکنولوژی اینترنت اشیا و تبدیل شدن آن به بخش جداییناپذیر زندگی، این آرزوی بشر محقق شده است.
وی افزود: با نگاهی گذرا به پیرامون خود درمییابیم بسیاری از فعالیتهای زندگی با هوشمند سازی در حال انجام است و اکنون نوبت خانههاست تا با تکنولوژی روز دنیا همگام شود. شرکت خانههای هوشمند میتواند همه اجزای ساختمانها را هوشمند کند. فناوری خانه هوشمند یا خانههای خودکار، راحتی، آسودگی خاطر و بهرهوری انرژی را از طریق کنترل لوازم با برنامه هوشمند در گوشی هوشمند یا سایر دستگاههای قابل اتصال به اینترنت برای صاحبان مشاغل و یا اهالی خانه به ارمغان میآورد. این قابلیت دادههای مصرف کاربر بین لوازم منزل به اشتراک گذاشته شده و کارها به دلخواه فرد بهصورت خودکار درمیآیند. در خانه هوشمند همه وسایل هوشمند موجود در آن از طریق اینترنت یا تلفن و پیامک (sms) با یکدیگر در ارتباط و تحت کنترل ساکنین خانه، حتی از راه دور هستند.
مدیرعامل شرکت خانه هوشمند rest که با حمایت دانشگاه آزاد بوشهر درباره ویژگیهای هوشمندسازی منازل و صنایع کوچک عنوان کرد: اولین هدیه خانه هوشمند به شما راحتی و کنترل بوده و دومین خدمت این خانه به شما، دادن و گرفتن اطلاعات و سومین جذابیت خانه هوشمند خودکارسازی است. با هوشمند سازی تجهیزات و وسایل منزل، علاوه بر رفاه و آرامش فرد، افزایش ضریب ایمنی، افزایش ارزشافزوده برای ساختمان را به همراه میآورد و میتوان امور را از راه دور همانند مواقعی که در منزل هستید کنترل کنید.
دریس اضافه کرد: امروزه تجهیزات خانههای هوشمند در بسیاری از کشورها تولید میشوند؛ اما به علت تحریم و هزینه گزاف آنها، برخی افراد را برای تهیه این تجهیزات با تردید مواجه کرده است. همه ابزار لازم برای هوشمند سازی منازل در سبدی کامل با هزینه مناسب و قابل رقابت با نمونههای خارجی و بالاترین کیفیت در شرکت دانشبنیان رست در حال تولید است. محصولات تولیدی این شرکت از قبیل کلیدها، ماژولهای امنیتی و نورپردازی، کلیدهای لمسی، رلع های تابلویی و... همه دارای استانداردهای جهانی هستند و در این حوزه تحت پروتکل بأس bus که استانداردی جهانی است، بوده و محصولات تولیدی که همگی درون کشور تولید میشوند موفق به اخذ این مجوز شدند.
وی با تشریح اهمیت استفاده از این تجهیزات برای تصحیح الگوی مصرف بر قابلیت استفاده از این محصولات در صنایع نیز تأکید کرد.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/