همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی سمنان و یک شرکت صنعتی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در جریان رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران، تفاهمنامه همکاری مشترک با حضور مهدی منصوری از دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و مجید ثقفی مدیرعامل شرکت «سرو انرژی کیا» به امضا رسید.
موضوع این تفاهمنامه همکاری در زمینه توسعه محصول دانشبنیان «سرونت» در راستای کاهش هزینههای نگهداری و انرژی بوده و از اهداف مهم آن که بر ضرورت تقویت همکاری دوجانبه تأکید دارد میتوان؛ انجام پروژههای مشترک، جذب و بهکارگیری دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی، ارائه خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی و تخصصی متقابل، ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای، تجاری سازی اختراعات، محصولات دانشبنیان و سایر دستاوردهای پژوهشی و سرمایهگذاری در زمینه فعالیت شرکتهای دانشبنیان، واحدهای فناور و سراهای نوآوری را نام برد.
همچنین در ماده سه تفاهمنامه بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اهداف تفاهمنامه و انجام تعهدات دانشگاه در اجرای پروژههای مرتبط تأکید شده و متقابلاً بهکارگیری و همپوشانی ظرفیتهای مدیریتی، مالی و اجرایی شرکت با دانشگاه در تحقق اهداف این توافق نامه و فروش محصول دانشبنیان در راستای کاهش هزینههای انرژی و نگهداری و آموزش راهبری سیستم به متولیان از تعهدات شرکت نسبت به دانشگاه است که در ماده ۴ بر اجرای آن تأکید شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در حاشیه امضای این تفاهمنامه درباره قابلیتهای سامانه sarvNet به خبرنگار آنا گفت: این سامانه با بهرهگیری از تکنولوژی، اینترنت اشیا، ارتباط انسان، ماشین و نرم افزار، پایگاه داده را یکپارچه سازی کرده تا اشراف اطلاعاتی و کنترلی تجهیزات و تصمیمگیریها با کمترین خطا و بهینه ترین شکل و کمترین هزینه ممکن باشد.
محمدکریم سهرابی افزود: با نظارت الگوریتمیک و هوشمند سرور sarvNet به متغیر ها و مقادیر سامانه های تأسیساتی با تحلیل دادهها، رویدادهای محتمل پیش رو تشخیص داده شده و به منظور پیشگیری و کاهش هزینههای ریسک و کاهش هزینه های تعمیرات اقدامات لازم را عملیاتی خواهد کرد.
وی ادامه داد: sarvNet در بحث مراقبت و کنترل تمام تأسیسات موتورخانه@ای اعم از چیلر جذبی و تراکمی بویلر و مشعل، پمپها، منابع آب، برجهای خنک کننده و منابع کویلی مبدل ها و آسانسور ها، پله برقی ها، لیفت ها، تمام تجهیزات و ماشین آلات مکانیکی تولیدی دوار، کارخانه های صنعتی نفت و گاز و انرژی مخازن و سیلو ها کاربرد دارد.
سهرابی گفت: استفاده روزافزون از اینترنت و فراگیرشدن آن، بستر مناسبی برای تمام سامانههایی است که پلتفرم آن بر روی اینترنت توسعه یافته قرار گرفته و تا سالهای آتی این سامانه فراگیر خواهد شد و اکثر تجهیزات و لوازم هوشمند شده با یکدیگر در بستر IOT در ارتباط خواهند بود.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/