صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱
رویداد «عصر امید»/ ۲۴۶

تولید سوخت سازگار با محیط‌زیست از ضایعات کشاورزی

تولید انبوه سوخت سبز اقتصاد ایران را شکوفا می‌کندمدیرعامل شرکت تولیدکننده دستگاه «تولید سوخت سازگار با محیط‌زیست از ضایعات کشاورزی» از شکوفایی اقتصاد کشور با این روش خبر داد.
کد خبر : 662091

حمیدرضا ذوالفقارپور در حاشیه نمایشگاه رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به صرفه چشمگیر اقتصادی تولید دستگاه تولید سوخت سبز از ضایعات کشاورزی تأکید کرد که آلودگی تولیدشده توسط سوخت سبز دست‌کم یک‌بیستم آلودگی سوخت‌های فسیلی است.


دانشجوی دکتری مهندسی عمران و مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات افزود: دستگاه تولید سوخت سبز از ضایعات کشاورزی به‌وسیله حرارت و شکست حرارتی ناشی از حرارت درون دستگاه کار می‌کند. مواد اولیه مورد استفاده در این دستگاه ضایعات کشاورزی یا انواع پلاستیک‌ها هستند.


این محقق تشریح کرد: به صورتی که در غرفه نمایشگاه عصر امید هم نمایش داده شده مواد از پیشران دستگاه تحت درجه حرارت ۳۰۰ تا ۵۰۰ درجه در فضای بدون اکسیژن عبور می‌کنند. به‌جای اینکه مواد مستقیم سوزانده شود آن چیزی که برایش اتفاق می‌افتد، ناشی از شکست حرارتی است. مواد سپس وارد یک محفظه کاتالیستی شده تا خنک شوند و بعد از خنک شدن به بایواویل (سوخت سبز) تبدیل می‌شوند. این سوخت ارزش گرمایشی‌اش چیزی حدود نزدیک به ۲۲ تا ۲۸ ژول در کیلوگرم است. ازنظر آلوده کردن محیط‌زیست این سوخت یک‌بیستم آلودگی است که بنزین به محیط تحمیل می‌کند به همین علت سوخت سبز نامیده شده است.


مدیرعامل شرکت تولید دستگاه تولید سوخت سبز از ضایعات کشاورزی ادامه داد: محصول دومی که این دستگاه دارد، خاکستر بوده و به‌عنوان کربن از دستگاه خارج می‌شود. این کربن خودش پروسه خاصی دارد و می‌تواند برای اصلاح خاک در مزارع، تولید کربن اکتیو و سامانه‌هایی که برای حذف آلایندگی از آب یا هوا استفاده می‌شوند به کار گرفته شوند.


ذوالفقاری از برگزارکنندگان رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی تشکر کرد و خواستار تداوم این رویداد شد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) که از هشتم خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاری است و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود، امروز ۱۱ خرداد پایان می‌پذیرد.


انتهای پیام/۴۱۵۵/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر