صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱
رویداد «عصر امید»/ ۲۱۹

تولید لواشک زرشک و عناب ارگانیک و مناسب برای میان وعده کودکان

شرکت کننده رویداد عصر امید گفت: لواشک زرشک و عناب بدون ماده نگهدارنده و هیچ افزودنی شیمیایی تولید کرده ایم که ارزش غذایی و دارویی خیلی بالایی دارد.
کد خبر : 661892

فاطمه افشاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره تولید لواشک زرشک و عناب که در رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده اظهار کرد: ایده تولید این محصول از آنجا شکل گرفت که ما کنسانتره عناب و زرشک را به عنوان یک محصول دارویی برای اطبای طب سنتی تولید کردیم بعدها تصمیم گرفتیم قسمتی از این کنسانتره را به صورت لواشک درآوریم تا به عنوان یک میان وعده سالم برای کودک و نوجوان استفاده شود که معمولا از این نوع تنقلات استفاده نمی کنند.


وی ادامه داد: عناب سرشار از ویتامین c است و زرشک هم آنتی اکسیدان خوبی دارد اما کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، این بهانه‌ای شد که ضمن جلوگیری از خام فروشی محصولات استراتژیک استان خراسان جنوبی و مخصوصا ضایعات زرشک و عناب که بازار پسندی لازم را ندارد محصول فراوری شده با ارزش افزوده بالاتر تولید کنیم که هم کمک به اشتغال زایی کند و هم افراد از محصول فراسودمند که به وفور در دسترس است بهره مند شوند.


افشاری درباره مزیت های این محصولات گفت: مزیت این محصول فراسودمند، این است که بدون مواد نگهدارنده و افزودنی تولید شده زرشک خودش یک نگهداره خوب برای مواد غذایی است و در تولید کنسانتره زرشک و عناب هم مواد افزودنی و نگهدارنده اضافه نمی کنیم چون زرشک آنتی باکتریال خیلی قوی دارد و مانع فساد محصول می شود.


وی در زمینه اشتغال زایی این محصول گفت: تاکنون ۵ نفر به طور مستقیم و ۷ نفر هم به طورغیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.


افشاری که از واحد بیرجند در این رویداد حضور یافته است درباره حمایت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: عملکرد دانشگاه آزاد برای حمایت از کسب و کار ما خیلی خوب بوده است، در آبان ۱۴۰۰ به عنوان هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند مستقر شدیم و قسمتی به صورت کارگاهی در اختیار ما قرار داده شد که می توانیم تولیدات را آنجا انجام دادیم. از همان موقع در نمایشگاههای که از طرف دانشگاه برگزار می شد حضور پیدا کرده و به معرفی محصولات پرداختم. در بازاریابی و فروش محصولات این حضور خیلی موثر بود.


وی درباره رویداد گام دوم اظهار کرد: حضور در رویداد گام دوم فرصت بسیار خوبی است که بتوانم ایده ها و محصولاتی را که تولید کرده ایم در این نمایشگاه به همه معرفی کنیم و این فرصت استفاده کرده و نگاه کشور و مسئولان را نسبت به محصولات استراتژیک استان خراسان جنوبی تغییر دهیم.


وی افزود: زرشک و زعفران و عناب فقط به شکل خام فروشی نباید عرضه شود بلکه می توان محصولاتی را تولید کرد که ارزش افزوده بالاتری داشته و نفع آن برای مردم استان باشد.


گفتنی است رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار«عصر امید» از هشتم تا یازدهم خردادماه در مصلای تهران برگزار می شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت،گروه پژوهشی و استارت آپ است.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر