صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱
رویداد «عصر امید»/ ۲۰۷

تولید دستگاه تصفیه هوا با فناوری پرتو فرابنفش

عضو هیئت‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آباد کتول گفت: دستگاه تصفیه هوا با فناوری فرابنفش با فرآیند مکش و دمش قابلیت تصفیه و گندزدایی هوای اتاق را دارد.
کد خبر : 661767

مهدی باقری مفیدی در حاشیه رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» که در مصلای تهران در حال برگزاری است در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره کارایی دستگاه تصفیه هوا با فناوری پرتو فرابنفش اظهار کرد: پس از شیوع ویروس کرونا و اعلام مجامع بهداشتی مبنی بر انتقال آن از طریق قطرات منتشر در هوا به‌ویژه در محیط‌های سربسته و پرازدحام، دستگاه تصفیه مؤثر هوا با استفاده از پرتو فرابنفش ساخته و تست شد.




بیشتر بخوانید:


اشتغال زایی با سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی


سنجش رفتار و کنش انسانی در مقابل مؤلفه‌های معماری و شهری


تولید کیت تشخیص DNA باقیمت مناسب و حمل آسان




وی با بیان این مطلب که تصفیه هوا توسط پرتوهای فرابنفش به‌طور عمومی برای انسان خطرناک است و منجر به تولید گاز اوزون در محیط می‌شود، عنوان کرد: در چنین سیستمی، جریان هوا با ورود به دستگاه با عبور از مقابل تعدادی لامپ فرابنفش با بیشینه برهمکنش با برخورد ذرات پرتو و هوا، ضدعفونی می‌شود و گاز اوزون تولیدشده نیز در انتها توسط یک شبکه فیلتراسیون و جریان پلاسمایی از میان می‌رود و هوا با دمش به محیط بازمی‌گردد.


این پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی از همراه کردن کنترلIOT برای به صفر رساندن خطرات احتمالی خبر داد و گفت: دستگاه تصفیه هوا صرفاً برای ویروس کرونا کاربرد نداشته و می‌تواند برای پاک‌سازی هوا از اغلب ذرات بیماری‌زای معلق در هوا به‌ویژه ویروس‌های نوظهور مورد استفاده قرار گیرد.


باقری‌مفیدی در مقایسه این دستگاه با نمونه خارجی گفت: بر اساس ارزیابی وزارت بهداشت نمونه تولیدی ما نسبت به نمونه خارجی گندزدایی بهتری داشته و برای فضاهای مختلف مناسب است.


وی از دومین محصول ارائه شده در رویداد ملی عصر امید با عنوان دستگاه هات‌بلاک یا بن ماری خشک خبر داد و افزود: همواره استفاده از تکنیک بن‌ماری با مشکلاتی مانند حجم بزرگ و اشغال فضای زیاد، از میان رفتن رنگ و نوشته‌های برچسب لوله‌های آزمایشگاهی و یا پاشیدن آب محتوای بن‌ماری به محیط کار مواجه بوده است که ما هات‌بلاکی را تولید کردیم که کنترل دمای مناسبی، تعداد لوله بیش‌تر و جاگیری کم‌تر از ویژگی‌های بارز آن است.


استاد گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول با بیان این مطلب که برگزاری رویداد گام دوم دانشگاه با عنوان عصر امید، عامل ارتقای ایده‌ها و شرکت‌های نوآور بوده که دست تولیدکننده را در دست سرمایه‌گذار قرار می‌دهد، ارائه دستاوردهای عظیم علمی دانشگاه آزاد اسلامی را از مهم‌ترین فواید این رویداد برشمرد.


باقری‌مفیدی بیان کرد: برگزاری این رویداد به همگان ثابت کرد که برخلاف آن‌چه بعضی می‌گویند؛ کیفیت خوبی دارد و اصلاً دانشگاه سطح دو نیست.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش‌وپرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر