صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۲۰ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱
رویداد «عصر امید»/ ۲۰۹

رفع اختلالات روانشناختی با تولید گیاهان دارویی

رئیس اندیشکده تن و روان از تولید گیاهان دارویی مرتبط با رفع اختلالات روانشناختی خبر داد.
کد خبر : 661756

عباس حمزوی در حاشیه برگزاری نمایشگاه رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: اندیشکده درمان‌های تنی و روانی زیرمجموعه علوم انسانی و رشته روانشناسی شکل گرفته است.


وی اضافه کرد: ایده‌ای که برای درمان‌های تنی و روانی در نظر گرفته‌ایم، مصرف گیاهان دارویی منطقه استان بوشهر (این استان شرایط اقلیمی هوای گرم و مرطوب دارد) است و انواع اختلالات روانشناختی با این روش رفع می‌شود.




بیشتر بخوانید:


تولید کفی و کفش طبی برای جلوگیری از زخم‌های دیابتی پا


افزایش ماندگاری گوجه فرنگی بدون استفاده از یخچال


ایجاد بستری بومی، امن و انعطاف‌پذیر برای تحلیل علمی داده‌ها




رئیس اندیشکده تن و روان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر عنوان کرد: بخشی از گیاهان دارویی که در منطقه بوشهر قابل تولید و کشت هستند را معرفی و آثار دارویی و درمانی آنها را روی اختلالات روانشناختی به‌صورت موردی مطالعه کردیم و سپس ایده شکل‌گیری گیاهان دارویی انجام شد.


حمزوی درباره اینکه آیا محصولان گیاهان دارویی مرتبط با روان به بازار عرضه شده است، بیان کرد: پیشنهاد عرضه به بازار را ارائه کردیم و با توجه به زمین‌ زیاد در دانشگاه آزاد که بلااستفاده مانده‌اند، منطقه‌ای را به صورت پایلوت در اختیار گرفتیم تا گیاهان دارویی مرتبط با تن و روان را در آنجا کشت و برداشت کنیم تا بتوانیم در دالان‌های دانشگاه یک کارگاه برای بسته‌بندی ایجاد و در نهایت محصولات گیاهان دارویی را وارد بازار کنیم.


وی افزود: در حوزه R&D با شرکت آرشا دیگو در اغشت کُردان کرج فعالیت‌ها را پیش بردیم و تحقیقات علمی ما زیر نظر آزمایشگاه این شرکت انجام می‌شود.


رئیس اندیشکده تن و روان در پاسخ به این سؤال که رویداد گام دوم چه بازخوردی در سطح جامعه و کشور دارد؟ مطرح کرد: چنین رویدادی از سال‌ها پیش در بسیاری از کشورهای دنیا آغاز شده و این کشورها با چنین استراتژی غلتان و فعال کردن حوزه‌های دانشی زمینه‌های اقتصاد دانش‌بنیان را مهیا و تقویت کردند.


حمزوی تبیین کرد: بسیاری از کشورهای مترقی امروزی (حتی چین پیش از این مترقی نبود) به جرگه کشورهای پیشرفته پیوستند و اکنون در حوزه تولید دانش به‌خصوص اقتصاد دانش‌بنیان موفق بودند.


وی افزود: ای کاش این حرکت (رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی) را که پیش‌تر شعارهایی در ارتباط با آن داده‌ بودیم؛ اما در عمل چند گام عقب‌تر هستیم، زودتر اتفاق می‌افتاد و اکنون با جدیت دانشگاه آزاد در برگزاری این رویداد در حقیقت یک حرکت ملی اتفاق افتاد و از سال گذشته در قالب هسته‌ها و کارگروه‌ در مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد و سایر حوزه‌های دانشگاه آغاز شد.


رئیس اندیشکده تن و روان تأکید کرد: استارت‌آپ‌های مطرح شده برای دانشجویان و استادان نیز بسیار ارزشمند بود و زمانی ارزشمندتر شد که این استارت‌آپ‌های در یک نقطه به هم رسیدند و رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» با خیل عظیم یکجا جمع شدند.


حمزوی گفت: برای اینکه حرکت ارزشمند رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» تقویت شده و بیشتر دیده شود باید از جانب مقامات بالای مملکتی و حتی فراتر از حوزه مدیریت مملکت مانند ریاست جمهوری حمایت لازم صورت بگیرد و بخش خصوصی با حضور قدرتمند حمایت‌های دولتی به دور از شعار کمک کند.


وی توضیح داد: بخش خصوصی باید در حوزه‌های دانش وارد عرصه اقتصاد شود و در اینصورت می‌تواند در حوزه کارآفرینی موفق باشد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر