صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۲ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۴

معاون وزیر، بیکاری 14 هزار پرستار را تکذیب کرد/ میرزابیگی: اسامی پرستاران بیکار را اعلام کنید

معاون پرستاری وزارت بهداشت از آموزش و به‌کارگیری ۱۰ هزار کمک پرستار در بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: بیکاری 14 هزار پرستار را قبول ندارم و مدعیان این موضوع می‌توانند به صورت مستند و مستدل اسامی پرستاران بیکار را اعلام کنند تا وزارت بهداشت آنان را در مراکز مورد نیاز به کار گیرد.
کد خبر : 66171

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد میرزابیگی در آستانه روز پرستار با بیان اینکه سطح بندی مراقبت‌های پرستاری و به‌کارگیری نیروهای پرستار با هدف خدمت بهتر به مردم در دولت یازدهم رخ داده است، به اجرای طرح تعرفه گذاری اشاره کرد و گفت: این کار حوزه‌های وزارت بهداشت به شورای عالی رفته و در دستور کار شورای عالی بیمه قرار دارد.


میرزابیگی با اشاره به کارانه پرستاران نیز عنوان کرد: نسبت به سال 92 دو تا 2.5 برابر کارانه پرستاران افزایش داشته اما مشکل اصلی امروز تاخیر بیمه‌ها در پرداخت کارانه‌ها به پرستاران است اگرچه در یک مقطعی عقب ماندگی پرداخت‌ها از 20 ماه و بیشتر به صفر رسید ولی در مدت اخیر متاسفانه در بسیاری از دانشگاه‌ها تاخیر چند ماهه داریم که باید در این خصوص بیمه‌ها پاسخگو باشند.


وی افزود: اگر کارانه‌های عقب مانده پرستاران به موقع پرداخت شود شما رضایتمندی پرستاران را بیشتر خواهید دید.


میرزابیگی با اشاره به افزایش درصد پرداختی به پرستاران گفت: از سال 76 تاکنون پرداخت به کارکنان غیر پزشک در وزارت بهداشت بین 16 تا 20 و در موارد معدودی 22.5 بوده که این درصد در طی عمر این دوره وزارت بهداشت به 27.5 درصد رسیده که در طول تاریخ وزارت بهداشت بی‌سابقه بوده است.


معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص کمبود پرستار اظهار کرد: برخی‌ها به صحبت‌های غیرمستند در فضای رسانه ای کشور روی آورده‌اند که روش خوبی نیست و باید در پرستاری با ایجاد نشاط و شادابی بیشتر در مسیر خدمت رسانی به این عزیزان گام برداریم به همین منظور ما سعی کرده‌ایم با تامین نیروی پرستار و سطح بندی مراقبت‌ها و خدمات پرستاری همچنین تعریف شاخص‌های پرستاری به سمت بهبود وضعیت مراقبت‌های پرستاری متناسب گام بر داریم.


میرزابیگی اظهار کرد: باید با ایجاد سیستم صلاحیت حرفه‌ای با همکاری سازمان‌های همکار پرستاری در برخورد با موضوعات مختلف به سمت رفع دغدغه‌ها و تامین خواسته‌های مردم و همگرایی بیشتر درون جامعه پرستاری و نظام سلامت گام برداریم.


معاون پرستاری وزارت بهداشت تاکید کرد: بنده آمار مربوط به 14 هزار پرستار بیکار را قبول ندارم و تکذیب می‌کنم. البته امروزه در به کارگیری نیروها، بیمارستان‌ها به سمت خرید خدمت حرکت می‌کنند و در این راستا تقریباً تمام پرستاران جویای کار به کار گرفته شدند و برای مثال در طرح تحول نظام سلامت 16 هزار پرستار به کارگیری شد.


میرزابیگی از افرادی که می‌گویند پرستار بیکار داریم خواست تا مستدل و مستند فهرست مشخصی از پرستاران جویای کار بدهند تا وزارت بهداشت از طریق مبادی ذیربط در امر به کارگیری این افراد در جاهایی که نیاز باشد، اقدام کند.


وی به موضوع تحصیل دانشجویان در رشته پرستاری اشاره کرد و افزود: امروز انگیزه و رشد علمی دانشجویان پرستاری به طوری است که رتبه‌های بسیار خوب کنکور به رشته پرستاری روی می‌آورند و این امر نشان از رشد و انگیزه برای حضور خیل عظیم جوانان در این رشته برای خدمت به مردم است.


به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، میرزابیگی با اشاره به سایر اقدامات وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برای اولین بار در برنامه عملیاتی سال 95 وزارت بهداشت، برنامه‌های عملیاتی معاونت پرستاری در راستای ساماندهی بهتر مراقبت‌های پرستاری گنجانده شده است که این امر نشان دهنده اهتمام مسئولان عالی رتبه وزارت بهداشت به مقوله پرستاری و قشر زحمتکش پرستاران است.


معاون پرستاری وزارت بهداشت در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با تاخیر در پرداخت کارانه پرستاران نسبت به پزشکان، اظهار کرد: در تمامی دانشگاه‌ها اگر تاخیر در پرداخت کارانه‌ها وجود دارد برای تمامی کارکنان پزشک و غیرپزشک است و این‌گونه نیست که به یک قشر کارانه پرداخت شود و به دیگری پرداخت نشود و اگر چنین خبری در هر نقطه‌ای از کشور وجود داشت گزارش شود تا رسیدگی کنیم.


میرزابیگی با اشاره به لزوم تربیت کمک پرستار تصریح کرد: این رده همان رده غیردانشگاهی یک ساله است که به منظور ارائه مراقبت‌های اولیه در بالین تربیت می‌شوند و تاکنون 10 هزار نفر در حال آموزش هستند و بعد از اتمام در صورتیکه شرایط لازم را داشته باشند از طریق موسسه آوا سلامت در بیمارستان‌ها به کار گیری می‌شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر