تبدیل دیاکسید کربن به اکسیژن با فیلتراسیون پردازش شیرابه زباله
مهدی بدری منتخب اصلی و شرکتکننده در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اشاره به طرح «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» اظهار کرد: شیرابه (زباله) یکی از آلودهترین مایعات روی کره زمین است بهطوریکه یک لیوان از آن میتواند درخت کامل و تنومندی را خشک کند؛ بنابراین شیرابه (زباله) اگر وارد آبهای سطحی و زیرسطحی شود، موجب آلودگیهای خیلی زیادی میشود و میتواند ۱۱۸ نوع بیماری ایجاد کند.
طراح و تولیدکننده «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام عنوان کرد: «پردازش شیرابه زبالههای شهری» در دنیا روشهای مختلفی دارد؛ اما روشها به اشکال فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است و بعضاً نیاز به پیشتصفیه دارد به عنوان مثال برای تصفیه شیرابه به روش بیولوژیکی باید تا ۲۷۰ روز زمان بگذاریم تا محلول این ترکیبات فیلتر شود.
بدری با بیان اینکه با روش طراحیشده میتوانیم شیرابه را به سه روش فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تصفیه کنیم، مزایای سیستم «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» را تشریح و بیان کرد: مهمترین مزایای این طرح آن است که تحریم قادر نیست روی آن تأثیر بگذارد، در صورتی که سایر تجهیزات موجود در ایران شامل تحریم میشود.
بیشتر بخوانید:
تولید ماشینآلات سنگشکن و تأسیسات جانبی
آزمایشگاهی برای خدمت به طرحهای پژوهشی و علمی محققان
محصول گل محمدی دانشگاه آزاد زیر ذرهبین مشتریان خارجی
ایجاد بستری بومی، امن و انعطافپذیر برای تحلیل علمی دادهها
افزایش بازدهی ۳۰ درصدی گلخانهها با روش زیستی پردازش شیرابه
طراح و تولیدکننده «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» که با حمایت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در رویداد عصر امید حضور دارد، متذکر شد: دومین مشکل اینکه تجهیزات به دلیل اسیدهای زیاد در آب به سرعت فرسوده میشوند، در صورتی که در روش و سیستم طراحی شده از تجهیزات آنچنانی استفاده نمیشود که اسیدها روی آن اثر بگذارد.
بدری تأکید کرد: یکی دیگر از مشکلات تولید گازهای گلخانهای است و در ایران اگر بخواهند تمام شیرابهها را فیلتر کنند بین ۵۰ تا ۷۰ هزار تُن دی اکسید کربن تولید میشود که روش «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» تنها فیلتر قابل انتقال در دنیاست.
وی عنوان کرد: در «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» قادر خواهیم بود آن را به گلخانه انتقال دهیم، در اینصورت نهتنها در گلخانهها دیاکسید کربن به اکسیژن تبدیل میشود؛ بلکه موجب افزایش بازدهی ۳۰ درصدی گلخانهها هم خواهد شد، یعنی بازده گلخانهای که یک تن است تا ۱۳۰۰ کیلوگرم افزایش پیدا میکند.
طراح و تولیدکننده «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در پاسخ به این سؤال که این فیلتر مشابه خارجی دارد؟ گفت: این محصول مشابه خارجی ندارد.
بدری با بیان اینکه در محصول خود از یک علف هرز استفاده کرده است، متذکر شد: درصدد هستیم این روش را به شکل کامل اجرا کنیم.
وی درباره شیوه درآمدزایی از «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» بیان کرد: به دلیل اینکه شیرابه تولید خودمان است، فیلتر آن را با قیمت بسیار کم به گلخانهها میفروشیم و از شیرابه برای خود درآمدزایی میکنیم و نیاز نیست دولت بابت فیلترکردن شیرابه هزینهای بپردازد.
طراح و تولیدکننده «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» درباره رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی «عصر امید» هم عنوان کرد: گروههای فناور مستقر در شهرستانها ایدههای بسیار خوبی دارند، اما متأسفانه دیده نمیشوند. سرمایهگذاران عمدتاً در شهرهای بزرگ هستند و رویداد گام دوم فرصت خوبی برای ایدهپردازان است تا ایدههای خود را ارائه کنند و سرمایهگذاران این ایدهها را ببینند و روی آنها سرمایهگذاری کنند.
وی تشریح کرد: در شهرستانها مشکلی از بابت ایدهپردازی نداریم و بزرگترین مشکل آن است که مسئولان در شهرهای کوچک نیستند که صدای ما را بشنوند؛ اما وقتی چنین رویدادی برگزار میشود، تعدادی از مسئولان به آنجا آمده و ایدههای ما را دیده و از زبان ما میشنوند.
طراح و تولیدکننده «فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زبالههای شهری» مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام اضافه کرد: اگر ایدههای خود را پیادهسازی کنیم به دیگران کمک میکنیم و این موضوع نه فقط به ما بلکه به شکل سلسلهوار میتواند به اشخاص دیگر کمک کند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/