صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱
رویداد عصر امید/ ۳۷۶

ساخت دستگاه تولیدکننده فیلامنت‌های پرینتر سه‌بعدی FDM

مسئول هسته الکترومدیکال مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: دستگاه فیلامنت پرینترهای سه‌بعدی قابلیت تولید فیلامنت‌های مختلف را با بالاترین کیفیت دارد.
کد خبر : 661317

امیرعلی معلم در حاشیه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در مصلای تهران که با ساخت دستگاه فیلامنت پرینترهای سه‌بعدی در این نمایشگاه حضور پیدا کرده بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: این دستگاه تولیدشده توسط گروه مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر قابلیت تولید فیلامنت‌های مختلف مانند ABS, PLA، PET-G,NYLON را با بالاترین کیفیت دارد.


تولیدکننده فیلامنت‌های پرینتر سه‌بعدی که با حمایت مرکز رشد فناوری‌های نوین دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در رویداد عصر امید حضور داشت، افزود: در رویداد عصر امید، این فرصت پیش‌آمد که بتوانیم محصول خود را ارائه دهیم و با توجه به رشد روزافزون استفاده از چاپگرهای سه‌بعدی خانگی با جذب سرمایه‌گذاران، تولید نمونه صنعتی این دستگاه را تسریع ببخشیم.


وی درباره حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر از این هسته فناور عنوان کرد: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی به شرکت محل استقرار داده و توانستیم از این محل برای ساخت و برنامه‌ریزی استفاده کنیم و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی این واحد دانشگاهی نیز در اختیار این هسته فناور قرار گرفته است.



مهران صالحی مسئول R&D این هسته فناور نیز به آنا گفت: دستگاه فیلامنت پرینترهای سه‌بعدی با دارا بودن پردازش تصویر دیجیتال و هوش مصنوعی می‌تواند قطر فیلامنت را با خطای کمتر از ۰.۰۵ میلی‌متر اندازه‌گیری و کنترل کند و می‌تواند کیفیت خروجی را سنجیده و فیلامنت باکیفیتی را تولید کند.


محمد امیرمحمدی مسئول بازرگانی و فروش این هسته نیز بازار هدف فیلامنت‌های پرینترهای سه‌بعدی را در سطح جهانی ۱۷ میلیارد دلار عنوان و بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود بازار هدف این محصول تا ۱۰ سال آینده رشد چهار برابری به همراه داشته باشد که می‌توان با استفاده از این فرصت، ارزآوری زیادی برای کشور به همراه داشته باشیم.

به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر