صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/۵۹؛

ساخت ربات‌های انسان‌نما برای کمک به بیماران آلزایمری

شرکت کننده رویداد عصر امید گفت: ربات انسان نمای ساخته شده در مرکز تحقیقات مکاترونیک واحد قزوین رباتی است که دارای ۲۰ درجه آزادی است و نحوه راه رفتن و تعاملش بسیار شبیه انسان واقعی است.
کد خبر : 660587

امید سجودی، شرکت کننده رویداد عصر امید در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره ساخت ربات انسان نما اظهار کرد: از جمله کاربردهای این ربات، آموزش و کمک به کودکان یا افراد سالمند، بیماران ام‌اس یا آلزایمر است تا به آنها آموزش دهد برای اینکه بتوانند بهبودی خود را به دست آورند.


وی ادامه داد: همچنین می‌توان در کارهای تبلیغاتی، بانک‌ها و فروشگاه‌های بزرگ از آن استفاده کرد تا ربات وظیفه راهنمایی مراجعان و تبلیغات را داشته باشد. در امنیت و مسایل نظامی هم این ربات مورد توجه قرار گرفته و ربات سرباز مدنظر است. در آینده ربات‌ها می‌توانند وارد زندگی انسان شوند و کارهای سخت، یا کار در محیط آلوده را انجام دهند.


وی درباره مزیت این محصول یادآور شد: مزیت نسبی و اصلی این رباتها نسبت به نمونه‎‌های تجاری و خارجی دانش بومی آنهاست که هم از جهت طراحی و ساخت مکانیکی و هم از نظر الکتریکی، پردازش و بردهای الکتریکی و از همه مهمتر بحث هوش مصنوعی ساخته شده داخل کشورند.


سجودی افزود: این ربات‌ها قابلیت بینایی و تشخیص اشیا و اشخاص و حتی مکان یابی دارند و می‌توانند مکان خود را اعلام کنند، همه این قابلیت ‌مربوط به هوش مصنوعی است.


وی درباره اشتغال‌زایی این طرح افزود: در بحث اشتغال زایی، تاکنون دانشجویان و اساتید سه شرکت دانش بنیان ثبت کردند که بر اساس دانش و توانایی که در این مجموعه کسب شده شکل گرفته‌اند و در حال رایزنی برای چندین پروژه هستیم، این پروژه‌ها می‌توانند افراد زیادی را درگیر کرده و اشتغال زایی داشته باشند. با داخل و خارج از کشور در حال رایزنی هستیم تا ربات را به صورت محصول مستقل بفروشیم.


سجودی که از واحد قزوین در این رویداد حضور یافته است درباره حمایت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در بخش حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایده‌ها عملکرد قابل قبولی داشته که این حمایت چند سال اخیر به خاطر کرونا و شرایط اقتصادی کمرنگ شده است و امیدواریم دوباره رونق بگیرد.


وی درباره رویداد گام دوم اظهار کرد: با نمونه ربات‌های ساخته شده در رویداد گام دوم شرکت خواهیم کرد و ربات‌ها را آنجا در معرض دید عموم از جمله متقاضیان تجاری و مردم قرار خواهیم داد و کسانی که به این حوزه علاقه‌مند هستند می‌توانند از این ربات‌ها برای بخش آموزش، خلاقیت و نگهداری استفاده کنند.


گفتنی است، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خردادماه در مصلی تهران برگزار می‌شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارت‌آپ است.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر