صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۲ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/ ۶۸؛

تولید پاستیل‌های گیاهی و دارویی با رنگ‌های طبیعی

نسرین چوبکار، شرکت‌کننده رویداد «عصر امید» گفت: یک گروه از پژوهشگران گروه مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه موفق به تولید ژلاتین‌های ماهی و پاستیل‌های گیاهی و دارویی با رنگ‌های طبیعی شدند.
کد خبر : 660360

نسرین چوبکار، عضو هیات علمی گروه مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا گفت: گروه مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه امسال در دومین رویداد «عصر امید» دو طرح ارائه داده است. یکی از طرح‌ها تولید ژلاتین از ضایعات آبزیان است. در حال حاضر ژلاتین گاوی در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولا این ژلاتین‌ها وارداتی هستند و با خرید آنها، میزان زیادی ارز از کشور خارج می‌شود.


وی افزود: ما در این طرح توانسته‌ایم به جای استفاده از ژلاتین گاوی با استفاده از ضایعات آبزیان، ژلاتین ماهی تولید کنیم. این ضایعات قابل مصرف نیستند، اما می‌توانند برای خوراک دام، طیور و آبزیان استفاده شوند.


وی خاطرنشان کرد: این ژلاتین‌ها می‌توانند در پاستیل و ژله مورد استفاده قرار بگیرند. همچنین با همکاری و مساعدت دیگر هم تیمی‌هایمان به این پاستیل‌ها اسانس‌های گیاهی، دارویی و رنگ‌های طبیعی اضافه کردیم تا تنقلاتی که مورد استفاده کودکان است، سالم باشد.


چوبکار ادامه داد: از دیگر اقدامات ما تقویت مهارت، خلاقیت و نوآوری دانش‌آموزان مدارس سما است. طی یکسال گذشته ما با به‌کارگیری امکانات خوب و فضای مناسب دانشگاه توانسته‌ایم با همکاری دانشجویان و دیگر اعضای هیات علمی کارآفرین دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه دوره‌های آموزشی تخصصی مانند ماکت‌سازی، موسیقی، عروسک‌بافی، آشپزی، محیط زیست، ساخت سازه‌های ماکارونی و... و. برای دانش‌آموزان سما برپا و برای دانشجویان نیز اشتغال‌زایی ایجاد کنیم.


وی با اشاره به دستاوردهای رویداد «عصر امید» گفت: با توجه به اینکه شعار امسال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است برپایی چنین رویدادی می‌تواند از نظر اشتغال‌زایی و کارآفرینی برای دانشجویان بسیار مفید باشد و اساتید نیز به انجام کارهای پژوهشی بیشتر ترغیب شوند. پیش از این اساتید بیشتر به دنبال فضای آموزشی بودند، اما سوق دادن آنها به سمت انجام کارهای پژوهشی باعث شده تا میزان تولید محصولات نوآورانه افزایش یابد و از خروج ارز جلوگیری شود.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار عصر امید از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار می‌شود و میزبان ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارت‌آپ است.


انتهای پیام/۳۰۰۴


انتهای پیام/

ارسال نظر