ترمیم زخم پای دیابتیها با استفاده از دستگاه «وکیوم تراپی»
علیرضا رفیعی نسب، مدیرعامل شرکت تجهیزات کیان ورنا که با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر فعالیت میکند در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در معرفی دستگاه وکیوم تراپی، اظهار کرد: این محصول دانشبنیان دستگاه وکیوم تراپی زخم است. اصطلاح عمومی آن ایجاد فشار منفی برای ترمیم زخم است.
وی افزود: وکیوم تراپی زخم یا درمان زخم با فشار منفی (NPWT) روشی برای خارج کردن مایعات و عفونت از بستر زخم برای بهبود آن است. یک پانسمان مخصوص بر روی زخم قرار گرفته و به یک پمپ خلأ ملایم متصل میشود. این روش درمانی، انتخاب خوبی برای برخی از بیماران است، نه همه بیماران و به تشخیص پزشک مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت تجهیزات کیان ورنا با بیان اینکه در کنار این محصول برخی از لوازم مصرفی برای دستگاه نیز تولید میشود، گفت: در این زمینه محفظه دستگاه و فوم پلیاورتانی (عایق حرارتی) در کنار محصول اصلی تولید میشود، همچنین چسبهای ترنسپرنت پلیاورتان بسیار شفاف که حالت سلفون دارد نیز تولید میکنیم این چسبها در پزشکی-مدیکال کاربرد دارد و به خاطر تحریمها فقط از چین وارد میشود. تقریباً ۵ ماه است که برای واردات این محصول ثبتنام کردهایم ولی هنوز در بحث واردات به جایی نرسیدهایم و تاکنون نتوانستیم مجوز واردات را از اداره کل تجهیزات پزشکی که زیرمجموعه وزارت بهداشت است، دریافت کنیم.
رفیعی نسب با اشاره به اینکه دستگاه وکیوم تراپی در کشور دو تا سه تولیدکننده دارد و چند تولیدکننده اروپایی و آمریکایی وجود دارد، خاطرنشان کرد: کشورهای همسایه و حوزه خلیجفارس بهشدت به این دستگاه نیاز دارند، تولیدکننده نیستند و مصرفکننده این دستگاه هستند و اگر بتوانیم تولید داشته باشیم میتوانیم بهراحتی به بحث صادرات هم وارد شویم. آشنایی به بحث صادرات و واردات داریم ولی متأسفانه درگیر مجوزها و مراحل قانونی هستیم.
مدیرعامل شرکت تجهیزات کیان ورنا در خصوص میزان حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از این شرکت دانشبنیان، بیان کرد: ازنظر زیرساختی ما در واحد خمینیشهر مستقر هستیم که دفتر خوبی در اختیار ما گذاشتند بابت جلساتی که در هر ساعتی داشته باشیم، آن دفتر و محل جلسه کاملاً در اختیار خودمان است. صحبتهایی نیز انجامشده که امکانات دیگری در اختیارماه بگذارند. حمایتهای مرکز رشد و دانشگاه آزاد اسلامی در کل بسیار خوب است.
وی افزود: دانشگاه تاکنون حمایت فکری و ذهنی بسیار خوبی داشته، همیشه راهگشای فکری بودهاند اما من بهعنوان یک تولیدکننده انتظار دارم حمایت فیزیکی و مالی انجام شود یعنی از اقدامات بزرگ نظیر شرکت ما حمایتهای مشارکتی صورت گیرد.
رفیعی نسب در پایان گفت: یکی از این حمایتها نیز حضور شرکتهای دانشبنیان در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی است که به بیشتر دیده شدن محصولات این شرکتها، کمک شایانی خواهد کرد.
گفتنی است، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار میشود و میزبان ۳ هزار شرکت دانشبنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارتآپ است.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/