صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
کانون‌های دانشجومحور(۵۹)/ هوشمندی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

تبدیل دانشجویان به قطب قدرتمند علمی با برنامه‌ریزی و کشف مهارت‌ها

مدیر کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: اگر توانایی‌ و مهارت‌ دانشجویان را کشف و برای پیشرفت آنان برنامه‌ریزی کنیم، می‌توان این دسته از دانشجویان را به گروهی قدرتمند و یا قطب علمی تبدیل و به جامعه معرفی کرد.
کد خبر : 657584

طیبه هوشمندی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح اهداف، فعالیت‌ها و برنامه‌های کانون فرهنگی دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد: این کانون از بهمن ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده و هفت عضو شورای کانون متشکل از دبیر، نائب دبیر و ... مشخص شده و اکنون تعداد اعضا حدود ۱۰۰ نفر هستند.


وی هدف از تشکیل کانون هلال احمر را ایجاد حس تعاون و نیکوکاری بین جوانان دانشجو و کمک به همدلی بین قشرهای دانشگاهی با وجود اقشار مختلف جامعه و تریبت و آموزش دانشجویان و کارکنان دانشگاه به منظور آماده‌کردن آنان در انجام خدمات امدادی و اجتماعی در حوادث طبیعی و غیرمترقبه دانست.




بیشتر بخوانید:


افزایش مهارت و اعتمادبه‌نفس دانشجویان در کانون‌های فرهنگی


از مقابله با کرونا تا شناسایی و تشخیص زودهنگام بیماری‌ها


توانمندسازی دانشجویان با آموزش مهارت‌های ده‌گانه زندگی




مدیر کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ادامه داد: مشارکت دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌های مربوط به سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، شناسایی و معرفی مشکلات و نیازهای اجتماعی دانشجویان به منظور حمایت بهتر از آنان و همکاری داوطلبانه در برنامه‌های خدمات بهداشتی، درمانی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی (مانند زمان کرونا که به عنوان واکسیناتور و یا کاربر رایانه حضور پررنگی داشتند) از دیگر اهداف تشکیل این کانون بوده است.




دانشجوی ترم چهار رشته دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، وظایف کانون دانشجویی هلال احمر این دانشگاه را تشریح کرد و توضیح داد: عضوگیری از دانشجویان علاقه‌مند و داوطلب، برنامه‌ریزی برای آموزش دانشجویان به منظور شرکت در برنامه‌های امدادی، اجتماعی، فرهنگی و خدمات عام‌المنفعه و...، انتخاب و آموزش مربیان از بین دانشجویان علاقه‌مند و ارائه خدمات اجتماعی به دانشجویان در چارچوب اهداف و برنامه‌های سازمانی از جمله وظایف این کانون است.


هوشمندی، برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های مشترک علمی و پژوهشی، بررسی و برنامه‌ریزی برای استفاده مطلوب از توانایی‌ها و مهارت‌های دانشجویی در گسترش فرهنگ صلح، تفاهم و دیگر ارزش‌های انسانی و برگزاری اردو، مسابقات، گردهمایی، مانور برای اعضا و ... را نیز از وظایف کانون دانشجویی هلال احمر برشمرد.


وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی دانشگاه کانون‌های فعال و بسیار خوب هستند؛ اما برای همکاری با یکدیگر هیچگونه سعی و تلاشی انجام نمی‌شود به آنا گفت: همانظور که در اهداف و وظایف کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اشاره کردم زمانی که سعی کنیم توانایی‌ها و مهارت‌های دانشجویان را کشف کنیم و برای پیشبرد بهتر آنان برنامه‌ریزی داشته باشیم، می‌توان این دسته از دانشجویان را به قدرت و یا قطب تبدیل و آنان را به سطح استان و کشور معرفی کرد.





مدیر کانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون درباره همکاری‌های دانشگاه با کانون‌های دانشجویی اظهار کرد: دانشگاه سعی دارد که تمام امکانات را در اختیار کانون‌های دانشجویی قرار دهد و بیشترین پشتیبانی را چه از لحاظ شرکت در برنامه‌ها و چه از لحاظ آماده‌سازی‌های زیرساخت‌های لازم اجرای بهتر برنامه ارائه دهد.


دانشجوی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ادامه داد: مشکل اصلی که گریبان‌گیر دانشگاه و جامعه بوده نامه‌نگاری‌های بسیار و پیگیری‌های بسیار زیاد است که موجب می‌شود هم از لحاظ درسی فاصله ایجاد شود و هم هزینه‌هایی را برای دانشجویان به همراه داشته باشد.


هوشمندی عنوان کرد که کانون‌های فرهنگی اجتماعی با حضور فعال و پرشور دانشجویان، همراهی استادان و دانشگاه، ایجاد برنامه‌های متنوع و جذاب و کمک به دانشجویان در تحقیقات علمی و فرهنگی تقویت می‌شوند تا در پیشبرد اهداف علمی فرهنگی دانشگاه و جامعه موفق باشند.


وی با قدردانی از همراهی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازورن بیان کرد: اعضای کانون دانشجویی هلال احمر با توجه به برنامه‌هایی که در شهرستان و استان انجام می‌دهند، می‌توانند چهره‌های درخشان و کارآمدی را معرفی کنند؛ بنابراین با توجه به سختی کارها و فراز و نشیب‌های بسیاری که در سر راه کانون‌ها وجود دارد، درخواست‌هایی را از استادان دانشگاه و مسئولان دارند که دانشجویان را همراهی و برای آنان اهمیت بسیاری قائل باشند.




به گزارش آنا؛ یکی از رویکردهای مهم معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ‌اهمیت به فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی از طریق تسهیل، تعمیق و گسترش کانون‌هاست که این مهم با اصلاح آیین‌نامه اجرایی کانون‌ها و ابلاغ آن در شهریور ۹۹ در دستور کار قرار گرفته است. حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور نیز از فعالیت کانون‌های فرهنگی اجتماعی حمایت می‌کنند و تا حد امکان تسهیلات و لوازم مورد نیاز را در اختیار آنها قرار می‌دهند.




بیشتر بخوانید:


لزوم تمرکز دانشگاه‌ها بر توانمندسازی کادر کانون‌های فرهنگی


انتقاد یک فعال دانشجویی به کارکرد برخی کانون‌ها


تربیت دانشگاهی با دانشجویان امدادی




اکنون هزار و ۴۱۰ کانون فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور فعال و دارای مجوز، اساسنامه، دبیر و اعضای مشخص هستند.


کانون‌های دانشجویی یکی از قالب‌های مهم و اثرگذار فعالیت‌های دانشجویی هستند که با هدف ایجاد بستر و زمینه مناسب مشارکت دانشجویان در اجرای برنامه‌های دینی، انقلابی، فرهنگی و هنری دانشگاه ایجاد شده‌اند و هرقدر زمینه‌های فعالیت، وسعت جذب و پاسخگویی به نیاز فرهنگی مخاطب دانشگاهی در کانون‌ها بیشتر دیده شود، ‌طبیعتاً می‌تواند منتج به فعالیت کیفی بهتر و پاسخگویی بیشتر به سلایق گوناگون باشد.



انتهای پیام/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر