صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱
داودی عنوان کرد؛

ارتقای مدارس سمای لنجان به ۸ مدرسه در سال ۱۴۰۱

دانش‌آموزان مدارس سمای لنجان در سال ۱۴۰۱ از مرز هزار نفر خواهد گذشترئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان عنوان کرد: با توجه به فعالیت چهار مدرسه سما در لنجان و نیاز شهرستان و تعامل آموزش و پرورش و مدیریت شهری، این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۸ مدرسه باکیفیت و موفق ارتقا خواهد یافت.
کد خبر : 654499

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در نشست با معاونان سمای استان اصفهان که با حضور رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنا و معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و مرکز گردشگری شهر باغبهادران برگزار شد با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با نگرش مثبت به مهارت‌افزایی دانش‌آموزان، خلّاقیت و نوآوری را در کودکان و نوجوانان نهادینه خواهد کرد.




بیشتر بخوانید:


پیشتازی دانشگاه آزاد اسلامی در مهارت‌محوری آموزش عالی




وی با تأکید بر هدف‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با نیرو و قوت جوانی موفق شد اتفاقات بسیار خوبی ازجمله گسترش مدارس سما را رقم بزند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با اشاره به ظرفیت نزدیک به ۶۰ هزار نفری دانش‌آموز در شهرستان لنجان مطرح کرد: این دانشگاه با تلاش شبانه‌روزی مجموعه مدارس سما را به چهار مدرسه افزایش داد و با توجه به نیاز شهرستان و تعامل آموزش و پرورش و مدیریت شهری، این تعداد در سال ۱۴۰۱ به هشت مدرسه باکیفیت و موفق ارتقا خواهد یافت و دانش‌آموزان مدارس سما وابسته به واحد لنجان از مرز هزار نفر خواهد گذشت.



داودی با اشاره به راه‌اندازی مدرسه عالی گردشگری در لنجان مطرح کرد: ظرفیت بکر، سرسبز و تاریخی لنجان برای راه‌اندازی مدرسه عالی گردشگری حائز اهمیت است و فارغ‌التحصیلان این مدرسه می‌توانند به فعالیت‌های مرتبط با صنعت توریستم، ایرانگردی و جهانگردی پرداخته و امکان ادامه تحصیل و ورود به دانشگاه را در دانشگاه‌های معتبر ایران و جهان مهیا کنند.


مسئولان واحد لنجان روحیه جهادی داشته باشند


وی با اشاره به راه‌اندازی مدرسه عالی مهارت دوخت مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان به‌صورت حرفه‌ای به مدرسه عالی طراحی دوخت وارد می‌شود و هنرجویان این رشته به طور کامل آموزش دیده و با طراحی و دوخت آشنا خواهند شد. هنرجویان با مباحث شیرین و جدیدی مانند درجه‌بندی پوشاک، چاپ‌های سنتی و متد جدید الگویی نیز آشنا می‌شوند.


رئیس دبیرخانه هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم با تأکید بر روحیه جهادی مسئولان واحد لنجان یادآور شد: اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس سما قابل قبول است.


محمد باقری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان این ظرفیت را دارد که با حرکت‌های بسیار خوب در شهرستان مثمرثمر باشد، ادامه داد: ظرفیت مدارس سما با شاخص‌های بالا قطعاً به فرهنگ عمومی شهرستان کمک می‌کند.


وی با بیان اینکه نگاه دانشگاه نگرش حل مسئله است، افزود: در سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی که ۱۰ بند آن مربوط به مدارس سماست، از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۵ به جزئیات آن توجه کرده و به صورت ویژه در راستای آن هدف‌گذاری خواهیم کرد.


مدارس سما سرشار از ظرفیت و استعداد هستند


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم با اشاره به آیات قرآن کریم تبیین کرد: قرآن کریم پیام‌های مدیریتی زیادی دارد که می‌توان از این آیات در مسیر زندگی بهره برد.



حمیدرضا نظری با تأکید بر تربیت ویژه نیروهای سما عنوان کرد: لازم است که بخشی از توان خود را برای تربیت مأموریت‌های ویژه نیروها در راستای اهداف خاص در آینده به کار بگیریم.


وی با بیان اینکه نگاه‌ها باید در کنار مدارس سما حرکت با استراتژیک هدفمند باشد، توضیح داد: معاونان سما دو بال عمده دارند که یکی مدارس سما و دیگری دانشکده مهارت و کارآفرینی و مدارس عالی مهارتی است.


کارشناس مسئول آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سمای اصفهان نیز با اشاره به طرح خوب سنجش بنیه علمی در سما متذکر شد: این سنجش به‌عنوان یک ارزیابی از آموخته‌های دانش‌آموزان و روش‌های تدریس معلمان انجام خواهد شد.


فریده تاجی با تأکید بر شرکت مدارس سما در جشنواره‌ها و طرح‌های ارائه شده تشریح کرد: مدارس سما باید با انگیزه و همت مضاعف در طرح‌های کیفی مثل ماراتن علمی امید شرکت کنند.


وی اضافه کرد: مدارس سما سرشار از ظرفیت و استعداد هستند و پیشنهاد می‌شود در راستای کیفی‌سازی، نقاط ضعف را شناسایی و نقاط قوت را پررنگ‌تر کنند.


کارشناس مسئول آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سمای اصفهان با اشاره به کارگروه فرهنگی گفت: این کارگروه تشکیل شده که لازم است همه با قوت در این جلسات حضور پیدا کنند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر