صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دیدار با مدیرکل هنرهای نمایشی

زمینه‌های همکاری مشترک هنرهای نمایشی با کمپانی تئاتری آلمان بررسی شد + تصاویر

مدیرکل هنرهای نمایشی و مدیر امور بین‌الملل مرکز هنرهای نمایشی در نشست با مدیران کمپانی تئاتر از آلمان که به عنوان مهمان ویژه سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر در تهران حضور دارند، رویکرد هنرهای نمایشی ایران را برای همکاری‌های مشترک با کمپانی‌های تئاتری دیگر کشورها تبیین کردند.
کد خبر : 64352

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، روز گذشته مهدی شفیعی و مهرداد رایانی میزبان جان لیندرز رئیس E.T.C. پیتر اسپیول مدیرکل و مدیر هنری تئاتر دولتی کارلس روهه وین از کشور آلمان بودند.


مهمانان حاضر ضمن معرفی زمینه‌های فعالیت، دستاوردها و توانایی‌های کمپانی تابعه خود ، ابراز تمایل کردند در هریک از زمینه‌های تبادل تکنولوژی، بازیگر، اجرا، مدرس و دانشجو با هنرهای نمایشی ایران همکاری داشته باشند.


مهدی شفیعی در این جلسه با بیان سابقه تولیدات مشترک و تبادل بازیگر و کارگردان بین گروه‌های ایرانی و دیگر کشورها ابراز امیدواری کرد که در زمینه تجهیزات فنی سالن‌ها، آموزش کارشناسان سازه تئاتر، متصدیان فنی نیز ایران بتواند از متخصصان کشور آلمان بهره ببرد.


وی تجهیز و ساخت سالن‌های بلک باکس کم‌هزینه تئاتر در شهرستان‌های ایران را ضرورت هنرهای نمایشی ایران عنوان کرده و افزود: «امیدوارم با برپایی ورک‌شاپ‌های بین‌المللی تخصصی برای نیروهای فنی و مهندسی تالارها کاستی‌های موجود در این زمینه هر چه زودتر رفع شود.»


مدیر کل هنرهای نمایشی با اشاره به این نکته که تولیدات مشترک باید به سوی شناخت عمیق فرهنگ‌های مختلف از ایران و باالعکس سوق داده شود گفت: «تولید مشترک از دید ما تنها استفاده از نیروهای انسانی کشورها در نمایش نیست. اگر این تولیدات بدون شناخت کافی از فرهنگ یکدیگر صورت بگیرد برای مخاطب دستاوردی نخواهد داشت. باید فصل مشترک‌های فرهنگی را شناسایی کرده و روی آن دست به تولیدات مشترک بزنیم در این صورت است که به لحاظ معنایی و محتوایی برای هر دو فرهنگ موثر خواهد بود.»


مهرداد رایانی مدیر امور بین‌الملل اداره کل هنرهای نمایشی نیز با معرفی جشنواره‌های بین‌المللی ایران و تشریح رویکرد تخصصی هر جشنواره ابراز امیدواری کرد که این تعامل در زمینه‌های تئاتر کودک و نوجوان و عروسکی نیز ادامه داشته باشد.


وی تصریح کرد: «مشتاق هستیم برای برپایی ورک شاپ های آموزشی در زمینه‌های تکنولوژی، برندینگ و اقتصاد تئاتر برای آشنایی هر چه بیشتر هنرمندان حرفه‌ای تئاتر با آخرین دستاوردهای جهانی برنامه‌ریزی کنیم.


جان لیندرز ضمن تشریح برخی از امکانات و تجهیزات فنی تئاتر در آلمان، تئاتر ایران را در زمینه تنوع شیوه‌های بازی، تکنیک‌های اجرایی و حتی تنوع تماشاگران سالن‌ها مورد توجه قرار داده و توانایی بازیگران ایرانی را ستودند.



انتهای پیام/

ارسال نظر