صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۹ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰
در نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه مطرح شد؛

تأکید بر ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی/ تأثیر کیفیت خودروها در تصادفات بررسی شود

سخنگوی قوه قضائیه گفت: کیفیت خودروهای تولیدی باید ارتقا پیدا کند و دستگاه قضا با ترک فعل‌های صورت‌گرفته در این زمینه برخورد می‌کند.
کد خبر : 643154

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه جامعه خبرگزاری آنا، ذبیح‌الله خدائیان، سخنگوی قوه قضائیه در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه بارها از سوی مسئولان قضائی از جمله دادستانی و بازرسی شاهد ارائه مطالبی در رابطه با اینکه دستگاه قضا به موضوع خودروسازی ورود می‌کند، بودیم. گاهی هم برخی مسئولان قضائی اعلام کردند ورودهایی صورت گرفته و در برخی موارد هم اعلام کردند که متولی سازمان دیگری است، مردم همچنان برایشان این سوال مطرح است که آیا قوه قضائیه ورود قاطعانه و بازدارنده خواهد داشت؟ نتیجه ورود دستگاه قضا چه زمانی برای مخاطبانی که همچنان درگیر خودرو بی‌کیفیت و کارشکنی‌های خودروسازان است، مشخص می‌شود؟ گفت: دستگاه قضائی در صورت مواجهه با ارتکاب جرم از ناحیه هر دستگاهی که باشد و به‌خصوص خودروسازان، برخورد می‌کند. این روزها که محاکمه یکی از قطعه‌سازان است، دادگاه علنی منتشر می‌شود و بنابراین دستگاه قضا قاطعانه برخورد می‌کند. بحث نظارت بر کیفیت خودروها بر عهده دستگاه‌های اجرایی از جمله صمت، سازمان استاندارد، محیط زیست و سازمان حمایت از مصرف کنندگان هر کدام به نوعی بر کار خودروسازان نظارت دارند.


خدائیان تصریح کرد: تأکید ما این است که جهت جلوگیری از تولید خودروهای بی‌کیفیت این دستگاه‌ها کار خود را به‌درستی انجام دهند و اگر خودروسازان تمکین نکنند و کار خود را به‌درستی انجام ندهند مراتب اعلام شود تا قوه قضائیه ورود کند.


سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با خودروهای پارکینگی، ورود کرده و در بحث ارتقای کیفیت خودرو با کمک سایر دستگاه‌های نظارتی پیگیری خواهیم کرد. اگر خودروی باکیفیتی ساخته نشود و احیاناً تصادفی صورت گیرد لازم است که کارشناسان تصادفات و دادستان‌ها این موضوع را پیگیری کنند که در تصادفات آیا کیفیت خودرو در تصادف تأثیر داشته است یا خیر. به عنوان مثال آیا سیستم ترمز وسیله نقلیه از کیفیت لازم برخوردار بوده است یا خیر؟


وی افزود: ممکن است درصدی از تصادفات ناشی از نقص سیستم ترمز، کیسه هوا و یا سایر موارد باشد و اگر در چنین مواردی حکم محکومیت صادر شود عامل بازدارنده‌ای برای خودروسازان است اما این مانع اعمال وظیفه دستگاه‌های نظارتی نیست و همه باید پای کار بیایند و تأکید رهبری در رابطه با کیفیت خودروهای تولید داخل اتمام حجتی برای همه مسئولان در این زمینه است تا کمک کنند خودروسازان خودروهایی را که تحویل مردم می‌دهند، کیفیت لازم را داشته باشد.


انتهای پیام/۴۱۷۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر