لزوم بررسی موعودگرایی به شکل علمی/ فعالیتهای علمی در حوزه مهدویت به جامعه سرریز نمیشود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت الاسلام غلامرضا بهروزی لک در نشست مهدویت و تمدنسازی که به همت دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی برگزار شده، اظهار کرد: باید بهجای توجه به واقعیت موهوم به آموزههای مهدویت توجه شود و آرمانشهر مهدوی را ترسیم کرد.
وی ادامه داد: برای دستیابی به آرمانشهر مهدوی باید تمدن مهدویت را شناخت و در مراکز دانشگاهی درباره آن بحث کرد. البته هماکنون دوره دکتری مهدویت در حوزه علمیه قم دایر است که امیدواریم فارغالتحصیلان آن بتوانند آینده موعود و مهدویت را برای جامعه تبیین کنند.
استاد تمام گروه مطالعات سیاسی دانشگاه باقرالعلوم (ع) با تأکید بر اینکه باید موعودگرایی به شکل علمی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی پیرو نقشه مهندسی فرهنگی کشور، ۱۰ سند ملی مورد نیاز کشور را به کارشناسان سفارش داده است. سند مهدویت و انتظار یکی از اسنادی است که بهزودی نهایی میشود.
بهروزی لک یکی از نقیصهها در زمینه اندیشه مهدویت را سرریز نشدن فعالیتهای علمی به جامعه دانست و بیان کرد: فعالیتهای علمی در حوزه مهدویت باید در جامعه دیده شود در این زمینه لازم است که رسانهها نقش فعالتری داشته باشند.
وی اعلام کرد: امیدوارم تا نیمه شعبان سند مهدویت و انتظار نهایی شود، این سند چشمانداز و نقشه راه تا ۵ سال آینده را مشخص میکند.
استاد تمام گروه مطالعات سیاسی دانشگاه باقرالعلوم (ع) خواستار توجه هنر به موضوع مهدویت شد و ادامه داد: متأسفانه هیچ فیلم و سریال مناسبی درباره مهدویت ساخته نشده است بنابراین دستاندرکاران فرهنگی باید در این زمینه دست به کار شوند.
بهروزی لک با اشاره به فعالیتهای فرهنگی در حوزه مهدویت برای کودکان گفت: خوشبختانه در زمینه کودکان اقدامات خوبی صورت گرفته که در آیندهای نزدیک نتایج آن نمایان خواهد شد چراکه تاکنون ۷ هزار نفر برای پرورش کودکان تربیت شدهاند.
وی به بحث درباره دانشگاه تمدن ساز در محافل اندیشهای اشاره کرد و افزود: در پژوهشهای دانشگاهی باید به این موضوع توجه شود و اقدامات علمی و تحقیقاتی لازم صورت گیرد.
استاد تمام گروه مطالعات سیاسی دانشگاه باقرالعلوم (ع) از برگزاری دورههای آموزش تخصصی مهدویت برای اساتید دانشگاهی از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خبر داد و درباره برنامههای حوزه دانشجویی بیان کرد: بهزودی در برنامه درسی دانشجویان در قالب دروس اندیشه اسلامی ۲ و مبانی انقلاب اسلامی، کتابهای جدیدی در حوزه مهدویت ارائه میشود، امیدوارم که در سال آینده تحصیلی این امر محقق شود.
وی همچنین از تلاشها برای گنجاندن درس مهدویت و آینده جهان در میان واحدهای درسی دانشجویان خبر داد و گفت: در این زمینه جلساتی با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شده است و بهزودی در این زمینه به نتیجه خواهیم رسید.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/