آشنایی دیپلماتهای ایرانی با زیستبوم نوآوری/ توانمندیهای علمی و تخصصی کشور به دنیا معرفی میشوند
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دبیرخانه اجراییسازی سند جامع روابط علمی بینالمللی جمهوری اسلامی ایران مستقر در مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای اجراییسازی اقدامات ملی این سند، دومین دور از سلسله کارگاههای توانمندسازی و آشنایی دیپلماتهای عالی کشور با زیستبوم نوآوری را در زمستان ۱۴۰۰ برگزار کرد.
مهدی قلعهنوی، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره برگزاری این رویداد، گفت: این کارگاه با موضوع آشنایی دیپلماتهای کشورمان با زیستبوم نوآوری با حضور مدیران ارشد و میانی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در خانه نوآوری و صادرات ایرانساخت برگزار شد.
وی افزود: هدف از برگزاری این کارگاه «آشنایی با مفاهیم و ادبیات رایج در زیست بوم نوآوری»، «آشنایی با تقسیم کار ملی و فنی بین بازیگران و فعالان زیستبوم»، «ایجاد دستورکارهایی در خصوص گسترش تبادل و اشتراک اطلاعات، معرفی توانمندیها و فرصتهای داخلی و خارجی»، «شبکهسازی و توسعه زیستبوم در ابعاد سازمانی و فردی»، «کمک به تسریع و تسهیل در ایجاد رویههای موثر قانونی» و «چگونگی تعامل با سازمانها و مجامع بینالمللی» است.
رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: در این کارگاه نمایندگان زیستبوم نوآوری کشور ضمن ارائه مدلهای برتر و موفق خود در تعاملات بینالمللی؛ خواستار همکاری هر چه بیشتر دستگاه دیپلماسی با بازیگران محوری این زیستبوم در این عرصه شدند.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین کارگاههایی، گفت: استمرار رویدادهایی از این دست موجب همزبانی و همگامی دو نهاد موثر در زیستبوم نوآوری و بینالمللی شدن فعالیتهای بازیگران و نقش آفرینان میشود.
به گفته قلعهنوی، برنامه پیشنهادی و جامع همگامی زیستبوم نوآوری با وزارت امورخارجه؛ فرصتی برای بهرهگیری هرچه بیشتر و بهتر از ظرفیتهای دیپلماسی علم، فناوری و نوآوری است.
وی، عملیاتی کردن «توافقنامه ویزای نوآوری»، «اجراییسازی برنامه ارائه خدمات ویژه به شرکتهای دانشبنیان سرآمد»، «برنامه شناسایی ساختارمند فرصتهای تعاملاتی» و «برنامههای توانمندسازی و آشنایی با زیستبوم نوآوری در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته» را از جمله برنامههای ذیل برنامه جامع همگامی دانست.
همچنین در این کارگاه سیاوش صمیمی مدیر مجامع و صندوقهای سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با تشریح انواع روشهای تامین مالی پروژههای شرکتهای دانشبنیان در داخل کشور، بیان کرد: مدلهای همکاری با صندوقهای متناظر بینالمللی مختلف و زیاد است و این مدلها برای ارائه به طرفهای خارجی در دسترس کارشناسان اعزامی قرار میگیرد.
در این نشست نمایندگانی از مجامع و صندوقهای سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی زیستبوم صندوق نوآوری و شکوفایی و ۳۵ تن از دیپلماتهای ارشد وزارت امورخارجه با محصولات و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان حضور داشتند.
انتهای پیام/۴۰۲۱/پ
انتهای پیام/