صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰
هشدار سازمان بهداشت جهانی؛

مصرف ماهی خام باعث رشد انگل در بدن می‌شود

سازمان بهداشت جهانی به تمامی مردم هشدار داد از مصرف آبزیان به صورت خام خودداری کنند.
کد خبر : 638426

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، آبزیان از جمله محبوب‌ترین غذاهای مردم در سراسر جهان است و کارشناسان تغذیه به همه افراد توصیه می‌کنند حداقل دو بار در ماه ماهی یا سایر غذاهای دریایی را مصرف کنند. البته برای مصرف آبزیان باید به نوع ماهی و شیوه طبخ آن دقت شود تا دستگاه گوارشی آسیب نبیند. سازمان بهداشت جهانی به‌تازگی در خصوص مصرف آبزیان به صورت خام هشدار داده است.


پزشکان مزایای متعددی را برای مصرف ماهی بیان کرده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی، افزایش هوش، بهبود توانایی بینایی، پیشگیری از افسردگی، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمنی و جلوگیری از ابتلای کودکان به آسم اشاره کرد. سازمان بهداشت جهانی در سازمان توئیتر خود اعلام کرد: «مصرف ماهی خام، سخت‌پوستان و سبزیجات آلوده باعث ابتلا به بیماری‌های انگلی و آسیب به دستگاه گوارشی می‌شود.» از همین رو سازمان‌های بهداشتی تأکید می‌توانند هرگز ماهی به صورت خام خورده نشود و حتماً با حرارت مناسب پخته شود.



انتهای پیام/۴۱۴۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر