مصرف ماهی خام باعث رشد انگل در بدن میشود
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، آبزیان از جمله محبوبترین غذاهای مردم در سراسر جهان است و کارشناسان تغذیه به همه افراد توصیه میکنند حداقل دو بار در ماه ماهی یا سایر غذاهای دریایی را مصرف کنند. البته برای مصرف آبزیان باید به نوع ماهی و شیوه طبخ آن دقت شود تا دستگاه گوارشی آسیب نبیند. سازمان بهداشت جهانی بهتازگی در خصوص مصرف آبزیان به صورت خام هشدار داده است.
پزشکان مزایای متعددی را برای مصرف ماهی بیان کردهاند که از جمله آنها میتوان به کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی، افزایش هوش، بهبود توانایی بینایی، پیشگیری از افسردگی، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای خودایمنی و جلوگیری از ابتلای کودکان به آسم اشاره کرد. سازمان بهداشت جهانی در سازمان توئیتر خود اعلام کرد: «مصرف ماهی خام، سختپوستان و سبزیجات آلوده باعث ابتلا به بیماریهای انگلی و آسیب به دستگاه گوارشی میشود.» از همین رو سازمانهای بهداشتی تأکید میتوانند هرگز ماهی به صورت خام خورده نشود و حتماً با حرارت مناسب پخته شود.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/