صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رئیس جدید سازمان سنجش و آموزش کشور را بیشتر بشناسیم + سوابق اجرایی

صبح امروز با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، عبدالرسول پورعباس به عنوان رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور منصوب شد.
کد خبر : 631970

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صبح امروز محمدعلی زلفی‌گل «وزیر علوم، تحقیقات و فناوری»، عبدالرسول پورعباس را به‌عنوان «رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور» منصوب کرد.


عبدالرسول پورعباس قبل از انقلاب دانشجوی رشته ریاضی در دانشگاه اهواز یا همان جندی‌شاپور بود که با جریان انقلاب همراه شد. ازاین‌رو گرفتن لیسانس وی به دلیل جنگ و شرایط خاص اهواز، نزدیک به ۱۰ سال به درازا کشید. در ابتدا به‌عنوان یک دانشجو سپس با عضویت در بسیج ادامه داد و درنهایت به سپاه پیوست. در بخش سازمان‌دهی نیروی انسانی، آموزش مهندسی و تقریباً در همه قسمت‌های جنگ ورود داشت.


با پایان جنگ نیز به تهران آمد و تحصیل را ادامه داد و موفق به دریافت فوق‌لیسانس در دانشگاه شیراز شد و از طریق امتحان اعزام دکتری به‌عنوان نفر اول برگزیده شد. در پایان دهه ۷۰ به‌عنوان عضو هیئت‌علمی دانشگاه امام حسین (ع) و سپس در دانشگاه امیرکبیر مشغول به خدمت شد و اکنون استاد تمام رشته ریاضی این مرکز آموزشی است. جنگ که تمام شد، رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه امام حسین (ع) و مدتی هم معاون پژوهشی این دانشگاه بود و سپس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر رئیس دانشکده ریاضی شد.


وی همچنین به مدت ۴ سال رئیس سازمان سنجش بود. آن زمان که وارد سازمان سنجش شد، سیستم سازمان سنجش دستی و بسیار سنتی بود که او در این سازمان تحولی ایجاد کرد. این تحول جدید با IT همراه بود که موجب شد همه کارها به‌صورت الکترونیکی انجام شود. درحالی‌که در کشور این مسئله جا نیفتاده بود و در سال یک جامعه ۱۰ میلیونی با سازمان سنجش در ارتباط بودند، تحولی نو در حوزه‌های مختلف از امنیت آزمون تا سرعت و دقت و بانک سؤال صورت و ساختار جدیدی شکل گرفت که دیگر تا به امروز نیز تغییری نکرده است. با این اقدام تحولی در سازمان سنجش ایجاد کرد که مجموعه اداره آن سازمان از ۲ هزار نفر به ۲۰۰ نفر تقلیل یافت، زیرا از صفر یعنی ثبت‌نام تا ۱۰۰ که اعلام نتیجه بود، دست بشر در آن دخالتی نداشت. وی در دولت نهم رئیس سازمان سنجش و معاون وزیر علوم بود که از سوی کامران دانشجو به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی‌کاربردی منصوب شد.


شهریور سال جاری بر اساس مصوبه هیئت‌امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره چابک‌سازی و کوچک‌سازی ساختار سازمان مرکزی، معاونت توسعه مدیریت و منابع که در ذیل آن امور عمومی و پشتیبانی، امور اداری، امور عمرانی، امور برنامه‌وبودجه، امور توانمندسازی و امور تشکیلات و تعالی سازمانی وجود دارد، جایگزین معاونت‌های اداری _ مالی، عمران و برنامه‌ریزی شد. در همین هنگام نیز معاونت ورزش در معاونت دانشجویی فرهنگی تجمیع و امور تربیت‌بدنی دانشگاه به حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی واگذار شد. عبدالرسول پورعباس کسی بود که با تشکر و تکریم دانشگاه آزاد اسلامی از معاونت‌های قبلی دانشگاه، از تاریخ ۱۵ شهریور ۹۶ به‌عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.


از دیگر سوابق اجرایی وی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛


ریاست مرکز تحقیقات و ارزیابی آموزشی سازمان سنجش، معاون مرکز مطالعات و تحقیقات و رئیس گروه ارزشیابی آموزشی این سازمان، نماینده سازمان سنجش در کمیته آمار وزارت علوم، دبیر کمیسیون بهره‌وری و تحول اداری سازمان سنجش، عضو کمیته استقرار نظام پذیرش و بررسی پیشنهادهای وزارت علوم، عضو کمیته اجرایی ارزیابی عملکرد وزارت علوم، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در جلسات رتبه‌بندی دانشگاه‌ها، عضو کمیته ارزیابی درونی دانشگاه شهید بهشتی، بازرس دوره‌های مجازی دانشگاه‌ها، رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، رئیس هیئت نظارت مرکزی آموزشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای آزاد، عضو کمیته روابط بین‌الملل سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، عضو کارگروه کاهش تصدی‌های دولت در سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور، نماینده وزیر کار و امور اجتماعی در کمیته آموزش در صنایع، عضو شورای عالی آموزش‌وپرورش کشور، مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت و عضویت در شورای تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی.


عبدالرسول پورعباس دارای بیش از ۱۰ تألیف و ترجمه، بیش از ۴۸ عنوان مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ارائه بیش از ۴۰ مقاله در همایش‌های و کنفرانس‌های علمی داخلی است.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر