صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نماینده مردم در شیراز و وزرقان در مجلس در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

نظام سلامت نیازمند بومی‌گزینی در رشته‌های پزشکی/ شرایط مطلوبی برای پذیرش توریسم سلامت نداریم

جعفر قادری گفت: اگر خواهان سلامتی و ارائه خدمات مطلوب به مردم هستیم باید در کنار افزایش ظرفیت پذیرش پزشک متخصص، بومی‌گزینی هم صورت گیرد تا مردم مناطق کم برخوردار و محروم ناچار نشوند برای دسترسی به خدمات پزشکی به کلان شهرها رجوع کنند.
کد خبر : 630831

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت‌ودرمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، در حمایت از تصویب طرح افزایش ظرفیت پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: با توجه به این‌که کشور با پیری جمعیت مواجه است و از این‌رو قشر کثیری از مردم نیازمند خدمات پزشکی می‌شوند، امکانات پزشکی باید ارتقا یابد تا نظام سلامت بتواند خدمات خوبی را به مردم ارائه دهد. تعداد پزشک در کشور محدود است و همین تعداد اندک هم در شهرهای بزرگ حضور دارند و عملاً بیشترین ضرر را مناطق محروم متحمل می‌شوند از این‌رو بهترین اقدام برای مقابله با این بحران تصویب افزایش ظرفیت پزشکی بود که انجام شد.


وی بیان کرد: اگر خواهان سلامتی و ارائه خدمات مطلوب به مردم هستیم باید در کنار افزایش ظرفیت پذیرش پزشک متخصص، بومی‌گزینی هم صورت گیرد تا مردم مناطق کم برخوردار و محروم ناچار نشوند برای دسترسی به خدمات پزشکی به کلان شهرها رجوع کنند.




بیشتر بخوانید:


وزارت بهداشت به ارائه راهکار رفع کمبود پزشک مکلف شود/ تمرکز ۴۰ درصدی پزشکان در تهران




این نماینده مجلس در خصوص مسئله توریسم سلامت در کشور خاطرنشان کرد: اکنون در وضعیت فعلی ما شرایط مطلوبی را برای پذیرش توریسم سلامت نداریم و بخش خصوصی هم پاسخ‌گوی این نیاز نیست. اگر ظرفیت‌ها افزایش یابد و رانت‌های به وجود آماده در رشته‌ پزشکی از بین برود شاهد رونق چشم‌گیری در حوزه توریسم سلامت خواهیم بود. کشور ما از لحاظ علمی و ارائه امکانات مشکلی ندارد، رانت ها موجب می‌شود بیش از این ظرفیت پذیرش بیمار خارجی را نداشته باشیم.


نماینده مردم شیراز و وزرقان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه از زمانی که دانشگاه‌های علوم پزشکی از دانشگاه های وزارت علوم جدا شد یک انحصاری را در حوزه پزشکی ایجاد کرد که این انحصار اجازه‌ افزایش ظرفیت پزشک متخصص را نمی‌دهد. اگر دانشگاه‌های پزشکی مانند همه‌ رشته‌ها تحت نظر وزارت علوم باشد دیگر عده‌ای، تعیین کننده‌ی تعداد پزشک متخصص در کشور نخواهد بود.


انتهای پیام/۴۱۶۱



انتهای پیام/

ارسال نظر