صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۰
در مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد؛

ارائه راهکار عملی برای تولید چیپس سالم، کم‌خطر و باکیفیت

عضو هیئت علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گلپایگان از ارائه‌ راهکار عملی برای افزایش کیفیت محصول چیپس و بهبود طعم آن خبر داد که به تولید محصولی سالم و کم‌خطر منجر می‌شود.
کد خبر : 630333

انتهای پیام/

ارسال نظر