برگزاری نخستین ایده شو و استارتآپ گلگاوزبان ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهر قدس، نخستین ایده شو و استارتآپ ملی گلگاوزبان ایرانی با محور کسبوکارهای نو در تولید محصولات جدید و فناورانه گلگاوزبان، ارائه روشهای نوین برای فرایندهای پس از برداشت گلگاوزبان، تولید انواع داروها و محصولات آرایشی و بهداشتی از گلگاوزبان، احداث کلکسیون و بانک ژن تودههای مختلف گلگاوزبان، تولید انواع محصولات خوراکی از گلگاوزبان و بومگردی مزارع گلگاوزبان و اکوتوریسم به همت عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای ملارد، صفادشت و شهر قدس و زهرا خلج رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
این رویداد به همت رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس، شتابدهنده گیاهان دارویی و محصولات طبیعی این واحد دانشگاهی، فرمانداری شهرستان رامسر، معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد واحدهای ملارد، صفادشت و شهر قدس و استادان و پژوهشگران برتر، راهاندازی شده و شرکتکنندگان که کارآفرینان، فارغالتحصیلان، دانشجویان و افراد خلاق و جویای کسبوکار را شامل میشدند با طرح ایدههای متنوع و جدید، با استفاده از گیاه گلگاوزبان در این رویداد شرکت کردند.(بیشتر بخوانید)
برگزاری نخستین همایش ملی گلگاوزبان برای هدایت بهتر دانشجویان
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در این رویداد اظهار کرد: نخستین همایش ملی گلگاوزبان ایرانی از ۲۰ اردیبهشت آغاز و در ۳۰ خردادماه خاتمه پیدا کرد، سپس ایده شو این رویداد در راستای استفاده از ظرفیتهای دانشجویان و افراد خلاق برای شناسایی و جذب ایدههای کارآمد در حوزهها و محورهای گفته شده در همایش، شکل گرفت که در پایان مردادماه، ایدههای شرکتکنندگان بعد از امکانسنجی توسط استادان، برای ادامه روند زیر نظر منتورهای تخصصی هدایت و راهنمایی شد.
زهرا خلج افزود: بهمنظور هدایت بهتر دانشجویان در روند ایده شو کارگاههای آموزشی متعدد با عنوان کلی وبگاه تفکر با موضوعات ذیل برگزار شد، آشنایی با روند صفر تا ۱۰۰ استارتآپ، معرفی شتابدهندهها و حامیان، آموزش بوم کسبوکار، بوم سازی و بررسی و نحوه ارائه پاور پوینتها، در سامانه دان، برای آشنایی شرکتکنندگان با روند استارتآپ ارائه شد. همزمان با برگزاری وبگاهها، منتورهای مرتبط هر گروه، با ارائه پیشنهادها، راهکارها و کمک به دانشپژوهان در روند تولید نمونه اولیه محصولات در آزمایشگاههای تخصصی، شرکتکنندگان را در راستای تحقق و اجرایی کردن ایدهها همراهی کردند.
وی اضافه کرد: اختتامیه این رویداد در هفته پایانی آذرماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس با حضور استادان، داوران و حامیان و شتابدهندگان برگزار شد و شرکتکنندگان با ارائه پاورپوینت حاوی معرفی محصول، بوم کسبوکار و ارائه خلاصه طرح توجیحی درباره ایدهها و تهیه نمونه اولیه محصولات، در حضور داوران از ایدههای خود دفاع کردند. از ۶۲ تیم شرکتکننده در ایده شو در مردادماه ۱۴ تیم به مرحله نهایی و اختتامیه راه پیدا کرده و در این رقابت در پایان پنج ایده منتخب شده که برای ادامه کار و تشکیل هسته فناور به مرکز رشد این واحد دانشگاهی معرفی شدند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس با تأکید بر اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت برای پیشبرد اهداف دانشگاه و ارتقای مهارت دانشجویان، عنوان کرد: امید است شاهد حمایت شتابدهندهها و حامیان رویداد در راستای پیشبرد رشد بهتر و بیشتر دانشجویان و تیمهای برگزیده باشیم.
یکی از منتورهای رویداد که موفق به هدایت همه ایدههای گروه تخصصی خود و تولید محصول شده نیز گفت: برگزاری چنین رویدادهایی در ارتقا سطح دانش عملی و هدایت دانشجویان و دانشگاه به سمت صنعت و تولید بسیار مفید و ضروری است. ایده شو، رویدادی بوده که در آن، ایدههای خام دانشجویان از طریق سامانهای ثبت شده و پس از بررسی توسط استادان متخصص گروهبندی میشود و سپس زیر نظر منتور تخصصی به کانال استارتآپ هدایت میشوند.
فاطمه شیخعلیالواسانی ادامه داد: استارتآپ در واقع جریانی بوده که در آن ایده خام با مشاوره، راهنمایی و در اختیار قرار دادن آزمایشگاه و ابزار و وسایل لازم به کمک تلاش و کوشش متخصصان محصول تولید میکند و زمینه برای بازاریابی و فروش آن محصول فراهم میشود و این امر، زمینهساز افزایش توانمندی دانشجویان و دانشپژوهان در حوزه صنعت است.
رامین میر عبدالباقی، مدیر جهادی برتر کشور و قهرمان صنعت در سال ۹۶ و ۹۷، و مدیر عامل گروه توسعه آریا بیست مهام و مدیرعامل شرکت فورمیا، بهعنوان شتابدهنده و حامی ایدههای برتر در این همایش حضور به هم رساند. وی با تشکر از رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و شرکتکنندگان رویداد استارتآپ به اهمیت ارتقای مهارت دانشجویان در امور پژوهشی و آشنایی بیشتر آنها با صنعت و شناسایی بازار اشاره کرد.
به گزارش آنا، در پایان تیمهای برتر، داوران و شتابدهندههای حاضر در رویداد توسط مسئولان رویداد مورد تجلیل و تشکر قرار گرفتند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/