صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۳۲)/ در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

روایت‌پژوهی قهرمانان ورزشی توسط پژوهشگر برتر

قدرت دولت‌ها با قدرت علم و پژوهش آنها سنجیده می‌شودپژوهشگر برتر گیلانی در گروه علوم انسانی یکی از آخرین فعالیت‌های پژوهشی خود را روایت‌پژوهی قهرمانان ورزشی انزلی برشمرد و خواستار توجه بیش از پیش مسئولان به مقوله پژوهش شد.
کد خبر : 629659

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ کریم کیاکجوری، عضو هیئت علمی و استادیار مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و پژوهشگر برتر گیلانی گروه علوم انسانی، هفته پژوهش سال ۱۴۰۰ جزء سه پژوهشگر برتر استان گیلان در گروه علوم‌ انسانی شناخته شد.


وی دارای مدرک کارشناسی ارشد در سه رشته مدیریت، کارآفرینی و روانشناسی بالینی و مدرک دکتری در رشته سیاست‌گذاری علم و فناوری از دانشگاه مازندران است.




بیشتر بخوانید:


ارتباط صنعت و دانشگاه؛ حلقه مفقوده زنجیره تولید فناوری


ارائه ۷۰ عنوان سخنرانی در هفته پژوهش توسط اعضای هیئت علمی


بانک‌ها نقش واسطه‌گری مالی خود را فراموش کرده‌اند




کیاکجوری پنج بار به‌عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و سه بار به‌عنوان پژوهشگر برتر شهرستان معرفی و شناخته شده است.


عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد بندرانزلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در پاسخ به این سؤال که چه مؤلفه‌ها و ویژگی‌هایی موجب انتخاب جناب‌عالی به‌عنوان پژوهشگر برتر گیلان شد، اظهار کرد: به زعم حضرت مولانا که گفته است «خوش‌تر آن باشد که سِر دلبران - گفته آید در حدیث دیگران»، شاید بهتر آن است که دیگران ویژگی‌های یک پژوهشگر برتر را فهرست کنند؛ اما از دیدگاه این‌جانب عوامل بسیاری ازجمله عشق و علاقه به پژوهش و پشتکار و سختکوشی، موجب موفقیت در حوزه پژوهش و فناوری می‌شود.


کریم کیاکجوری افزود: در واقع همین مؤلفه‌ها سبب شد تا این‌جانب از نیمه دوم سال ۹۹ تا آبان سال ۱۴۰۰ بتوانم ۱۵ مقاله علمی پژوهشی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به چاپ برسانم.


روایت‌پژوهی قهرمانان ورزشی انزلی


عضو هیئت علمی و استادیار مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد انزلی درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و موفقیت‌های علمی، پژوهشی خود بیان کرد: «نوآوری باز» موضوع مورد علاقه‌ام هست که بیشتر مقالات اخیر نیز دراین‌باره بوده است؛ اما یکی از آخرین فعالیت‌های پژوهشی روایت‌پژوهی قهرمانان ورزشی انزلی بوده که در آن به واکاوی علل موفقیت نخبگان ورزشی این شهرستان پرداخته شده و دو مقاله نیز از آن استخراج و در معتبرترین مجلات علمی در نوبت چاپ قرار گرفته است.


وی اضافه کرد: این پژوهش مبتنی‌ بر مصاحبه نیمه‌ساختارمند و شیوه نمونه‌گیری هدفمند بر اساس کیفیت مدال‌ها در بازی‌های آسیایی و سطح جهانی بوده است.


پژوهشگر برتر گیلانی در گروه علوم انسانی سال ۱۴۰۰ ادامه داد: بر اساس یافته‌های به‌دست‌آمده از مصاحبه‌های روایتی، مضامین عوامل موفقیت‌های ورزشی عبارتند از عوامل روانشناختی (شاملِ تمرکز و خودباوری، علاقه و اشتیاق، انگیزه، هدفمندی، پشتکار و تعهد، تصویرسازی، خودکارآمدی)، توانایی فنی و جسمانی (تکنیک، تاکتیک، آمادگی جسمانی)، عوامل مادی و اقتصادی (امکانات، تجهیزات و فضای ورزشی مناسب، پول)، عوامل سازمانی و مدیریتی (وجود مربیان مجرب، مدیریت استعدادیابی، روانشناس ورزشی، رسانه جمعی، دولت و وزارت ورزش، برنامه‌ریزی و مدیریت زمان)، شرایط محیط زندگی (شرایط جغرافیایی محل زندگی، موقعیت، فرهنگ و حمایت خانواده) که پس از بررسی‌های متوالی مورد تأیید قرار گرفته است.




بیشتر بخوانید:


نام ۵ پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در جمع یک‌درصد دانشمندان پراستناد


وجود فاصله میان نیازها و واقعیت‌های عرصه پژوهش


چرا پژوهش‌ محققان عملیاتی نمی‌شود؟




کیاکجوری درباره مهم‌ترین نواقص و کمبودهای عرصه پژوهش و فناوری کشور تبیین کرد: در کشور ما فعالیت‌های پژوهشی با چالش‌های بسیار اساسی مواجه است که ازجمله آنها می‌توان نبود همکاری و ارتباط میان صنعت و دانشگاه، بی‌توجهی به کاربردی کردن و تجاری‌سازی تحقیقات، نبود حمایت مالی و قانونی از پژوهشگران، تعداد زیاد فارغ‌التحصیلان تحصیلات تکمیلی و در مقابل تعداد اندک محققان به دلیل رواج پایان‌نامه‌نویسی توسط مؤسسات و ... را نام برد.


سنجش قدرت اقتصادی، نظامی و مدیریتی دولت‌ها با علم و پژوهش


عضو هیئت علمی و استادیار مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد انزلی با درخواست از مسئولان برای توجه بیش از پیش به مقوله پژوهش مطرح کرد: همان‌طور که فردوسی بزرگ گفته است «توانا بود هر که دانا بود - ز دانش دل پیر برنا بود» و یا به گفته فرانسیس بیکن که عنوان کرده است «دانش قدرت است»، بی‌تردید امروز قدرت و توسعه یک کشور در گرو توجه به فعالیت‌های پژوهشی و میزان تولید علم بوده و قدرت اقتصادی، نظامی و مدیریتی دولت‌ها با قدرت علم و پژوهش آنها سنجیده می‌شود.


به گزارش آنا، علی علیجانی، عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی هم به عنوان یکی از دو پژوهشگر برتر گروه فنی مهندسی سال ۱۴۰۰ استان گیلان معرفی شد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با حدود ۲ هزار و ۹۰۰ دانشجو و ۸۲ عضو هیئت علمی در محدوده منطقه آزاد انزلی واقع شده است.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر