صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

«اکسکوینو» دانش‌بنیانی واقعی یا جعلی؟/ دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی هوشیار باشند!

صرافی اکسکوینو با تبلیغات گسترده مبنی بر تبدیل رمزارز به ارز به دنبال تریدرهای تازه کار است، غیرفعال بودن لوگوهای دانش‌بنیانی و اس اس ال درج شده در سایت این صرافی شبهات نسبت به اینکه این صرافی جعل عنوان صورت داده را افزایش داده است.
کد خبر : 629089

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، به تازگی تبلیغات زیادی حول محور صرافی اکسکوینو در رسانه‌های رسمی کشور منتشر شده است، این تبلیغات صرافی اکسکوینو را به‌عنوان نخستین شرکت دانش‌بنیان ایرانی در زمینه ارائه خدمات رمزارزها معرفی می‌کند.


این شرکت نه ‌تنها از طریق تبلیغات فراوان سعی در متقاعد کردن مخاطبین و جامعه هدف خود مبنی بر نخستین بودن در حوزه رمزارز را دارد، بلکه حتی مدعی است نوین‌ترین و باکیفیت‌ترین خدمات کیف پول رمزارز را در بستری امن و قابل‌اطمینان برای کاربران خود فراهم می‌کند و در همین راستا لوگوی دانش‌بنیانی و اس اس ال، که تاییدیه‌ای است برای امنیت مبادلات مالی را در سایت خود درج کرده است؛ حال آن که لینک هر دو لوگوی دانش‌بنیان و اس اس ال آن غیرفعال است و صرفاً در همان حد لوگو و یا عکس‌واره در پایین سایت و احتمالاً به‌قصد جلب نظر مشتری نمایان است.




بیشتر بخوانید:


رمزارزها در اقتصاد ایران چارچوب ندارد!/ تصمیم دولت سیزدهم برای رمزارزها چیست؟




از طرف دیگر این کیف پول مدعی شده که کاربران به راحتی می‌توانند رمزارز موردنظر خود را به ارزهای دیگر تبدیل کرده و با ترید در این حوزه به کسب سود بپردازند. این مسئله در شرایطی که کشور با مشکلات ارزی مواجه است بسیار عجیب به نظر می‌رسد.


حال سؤال اینجاست که چطور یک صرافی که هنوز اعتبارسنجی نشده به‌راحتی دست به تبلیغات برای خروج ارز از بازار می‌زند و آیا دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی کشور بر روی آن سوار هستند یا خیر!؟ این ماجرا از آنجا خطرناک‌تر می‌شود که استقبال جوانان و بعضاً برخی خانواده‌های متضرر شده در بورس که قصد دارند به‌نوعی زیان خود را در بازارهای رمزارز جبران نمایند، روی به این دسته از سایت‌ها آورده و با ناآگاهی و عدم شناخت و صرفاً با اعتماد به تبلیغات گسترده به آن‌ها می‌پیوندند.










امروزه با حضور و بروز متاورس و جذاب شدن بیش از پیش رمزارزها، نگرانی‌ها پیرامون شیادی و کلاهبرداری برخی سودجویان از ساده‌دلانی که سعی دارند یک شبه پولدار شوند بالا گرفته است.







در این راستا این خبرگزاری می‌کوشد در حد امکان پرده از اسرار مخوف این دسته از مافیاها بر دارد.


خبرگزاری آنا به‌زودی گزارش‌های سلسه‌وار همراه با اسناد و مدارک را در راستای رسالت خود که همان تنویر افکار عمومی است منتشر خواهد کرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر