صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۲ - ۲۶ آذر ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰ (۴۶)/ با هدف تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه؛

انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و کارخانجات یزد سفالین

تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و کارخانجات یزد سفالین با هدف تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه در هفته پژوهش و فناوری منعقد شد.
کد خبر : 628603

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از یزد، تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و کارخانجات یزد سفالین با هدف تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه در هفته پژوهش و فناوری منعقد شد.(بیشتر بخوانید)


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد یزد با تبریک هفته پژوهش به تمام پژوهشگران و محققان عرصه علم اظهار کرد: بزرگ‌ترین رسالت دانشگاه آزاد اسلامی، ترویج فرهنگ کارآفرینی، مهارت حل مسئله و تربیت نیروی کارآمد برای ورود به بازار کار است.


نوید نصیری‌زاده کاربردی‌کردن تحقیقات دانشگاهی، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با صنایع و ارگان‌ها، بازدیدهای علمی، دوره‌های کارآموزی، حضور استاد صنعتگر در دانشگاه و مأموریت مطالعاتی استاد در صنعت را از جمله عوامل مؤثر در گذار دانشگاه از مرحله آموزش و پژوهش‌محور به سوی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم دانست.


وی بیان کرد: احصای نیازها و اولویت‌های پژوهشی سازمان‌ها و صنایع در راستای حل مسائل و رفع نیازهای صنایع موجب تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه و هدفمندسازی برنامه‌های پژوهشی می‌شود.


مبحث پایش انرژی از مهم‌ترین مسائل ضروری کارخانجات یزد سفالین است


در این نشست مدیرعامل کارخانجات یزد سفالین نیز با بیان این موضوع که صنعت از حضور دانشجویان در حین تحصیل برای دستیابی به مهارت و تخصص لازم و استادان مجرب و متخصص استقبال می‌کند، یکی از مهم‌ترین مسائل ضروری این کارخانجات را مبحث پایش انرژی دانست و بیان کرد: با توجه به قدمت بالای صنعت سفال و کاشی و سرامیک مبحث پایش انرژی باید به‌صورت جدی مورد تحقیق قرار گیرد.


مجید فدایی همچنین سبک‌سازی محصول، مقاوم‌بودن آن، تهیه خاک مناسب عاری از ذرات مضر و تولید محصولات جدید را ازجمله نیازهای این صنعت برشمرد و ابراز امیدواری کرد با اجرای مفاد این تفاهم‌نامه بتوان به صورت عملیاتی از توانمندی‌ها و ظرفیت دانشگاهیان در رفع نیازهای صنایع در سطح استانی و ملی بهره گرفت.


انتهای پیام/۴۱۰۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر