وب ۳ چه زمانی راهاندازی می شود؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، اینترنت در سراسر جهان تغییراتی اساسی به وجود آورده است و افراد با استفاده از این تکنولوژی با یکدیگر به صورت پویا تعامل دارند در صورتی که در گذشته اینگونه نبوده است. وب۳ یا همان نسل آینده اینترنت انقلابی بزرگ در سراسر دنیا به پا کرده است. هدف این وب ایجاد اینترنت متمرکز است؛ اینترنت متمرکز یعنی استفاده از فناوری، پروتکلها و اپلیکیشنهای وب توزیعشده. تعاملات انسانی با استفاده از تکنولوژی اینترنت افزایش پیدا کرده و یکی از راههای برقراری ارتباط در اینترنت از طریق صفحات وب است.
وب۳ به دلیل مزایای زیادی که دارد جایگزین وب۲ شده، اما مهمترین هدف وب ۳ همانطور که در بالا اشاره کردیم ایجاد اینترنت متمرکز است. وب۳ همچنان در حال توسعه و هوشمندتر شدن است و در فناوریهای همتابههمتا مانند بلاک چین، واقعیت مجازی، نرمافزارهای متن باز و اینترنت اشیا استفاده میشود. وب۳ برتریهای زیادی نسبت به وب۲ دارد. در وب۳ نمیتوان اطلاعات کاربران را کنترل یا سانسور کرد.
در وب۳ اطلاعات کاربران دارای امنیت رمزنگاری است؛ بنابراین امکان دسترسی برای تبلیغکنندگان وجود ندارد. اطلاعات در اختیار خود کاربران قرار دارد و در صورت تمایل اطلاعات خود را در وب به اشتراک میگذارند. بسیاری از برنامهها بر روی تمام سیستمها قابلیت اجرا ندارد، اما تقریبا مشکل در وب۳ حل شده است. اکثر برنامهها بدون توجه به نوع دستگاه و بدون هزینه اضافه روی سختافزارهای مختلف با وب ۳ اجرا میشود.
کاربران در وب۳ میتوانند به طور مجازی با یک حساب کاربری از یک پلتفرم به پلتفرم دیگر بروند. جذابیت وب۳ غیر متمرکز بودن آن است و به جای دسترسی کاربران به اینترنت از طریق سرویسهایی مانند گوگل، اپل یا فیسبوک، این خود افراد هستند که بخشهایی از اینترنت را در اختیار دارند و کنترل میکنند. وب۳ نیازی به مجوز ندارد، این به معنی آن است که مقامات مرکزی تعیین نمیکند که چه کسی از چه خدماتی استفاده کند. هنوز زود است که بخواهیم درباره راهاندازی وب۳ با قاطعیت صحبت کنیم، زیرا بعضی از جنبههای وب۲ هنوز در حال توسعه است.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/