صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کرونا خطر ابتلا به بیماری فشار خون را افزایش داد

تحقیقات نشان داد فشار خون بزرگسالان در طول همه‌گیری کووید-۱۹ افزایش پیدا کرد که همین موضوع، می‌تواند عامل اصلی افزایش بیماری‌های قلبی‌وعروقی شود.
کد خبر : 626248

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «تک اکسپلوریست»، تحقیقات جدید در نشریه انجمن قلب بیان می‌کند که در طول همه‌گیری کووید-۱۹ سطح فشارخون بزرگسالان افزایش می‌یابد. انجمن قلب آمریکا اعلام کرد که تقریبا نیمی از بزرگسالان آمریکا فشار خون بالا دارند. فشارخون بالا بسیار خطرناک است زیرا عامل اصلی بیماری قلبی است. در طول همه‌گیری تقریباً ۷۵ درصد از افراد سطح فشار خونشان بالاتر از از فشار خون توصیه شده باقی می‌ماند.


بیماری‌های مزمن از جمله فشار خون بالا نیازمند مراقبت‌های بهداشتی است. این مراقبت‌ها به علت اپیدمی کرونا و اعمال محدودیت‌های کرونا از راه دور و در خانه انجام می‌شود. تحقیقات نشان داده از زمانی‌که همه‌گیری کووید-۱۹ آغاز شد مردم آمریکا از خود به خوبی مراقبت نمی‌کنند. همچنین افزایش فشار خون با تغییر در عادات غذایی، افزایش مصرف الکل، فعالیت بدنی کم‌تر و خواب کم مرتبط است.


زمانی‌که این بیماری گسترش پیدا کرد افراد به علت دوری از یکدیگر دچار استرس عاطفی بیش‌تری شدند که این مورد نیز فشار خون را می‌افزاید. افراد باید بدانند که افزایش حتی خیلی کم فشارخون، خطر سکته مغزی و سایر بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد. محققان با استفاده از برنامه‌ سلامت کارکنان که شامل کارمندان و همسران، شریک‌های زندگی است سطح فشار خون را در طول همه‌گیری ارزیابی می‌کنند. از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ محققان سطح فشار خون تقریبا نیم میلیون از بزرگسالان را در سراسر ایالات متحده با میانگین سنی ۴۶ تا ۵۴ هر ساله اندازه‌گیری می‌کنند.


طبق شواهد محققان مشاهده کردند که سطح فشار خون قبل از دوره همه‌گیری کرونا بدون تغییر بود. محققان مشاهده کردند که در بین زنان فشار خون سیستولیک و دیاستولیک افزایش پیدا کرده است. در شرکت کنندگان مسن‌تر افزایش فشار خون سیستولیک و در شرکت‌کنندگان جوان‌تر افزایش فشار خون دیاستولیک مشاهده شده است.


فشار خون سیستولیک همان عدد اول یا عدد بالا در دستگاه اندازه‌گیری فشار خون است که این عدد نشان‌دهنده فشاری است که خون بدن به دیواره سرخرگ‌ها هنگام ضربان قلب وارد می‌کند. فشار خون سیستولیک عدد هشداردهنده برای بیماری قلبی و عروقی است. فشار خون دیاستولیک عدد پایین دستگاه اندازه‌گیری فشار خون است که فشار خون به شریان‌ها در هنگام استراحت قلب را نشان می‌دهد.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر