مورد عجیب یک حکم انتصاب/ دُز آشفتگی در پیکر سازمان سینمایی بالا رفت
به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، عصر دیروز، یکشنبه ۱۴ آذر خبری در رسانهها منتشر شد که رئیس سازمان سینمایی، اعضای هیئت امنا و هیئت مدیره انجمن سینمای جوانان ایران را منصوب کرده است. طی این حکم محمد خزاعی بهعنوان رئیس هیئت امنا انجمن سینمای جوانان ایران، مهدی جعفری کارگردان و فیلمبردار سینما، محمدرضا شفاه تهیهکننده سینما، محسن دریالعل مدیر مرکز فیلم و سریال اوج، علی جعفری عضو قبلی هیئت مدیره و مهدی آذرپندار را بهعنوان اعضای هیئت مدیره این انجمن منصوب کرد.
مهدی آذرپندار که پس از رئیس پیشین این انجمن (سید صادق موسوی) به طور موقت سرپرست انجمن شده بود نیز طی همین حکم به عنوان رئیس جدید انجمن سینمای جوانان ایران منصوب شد. همه چیز خیلی ساده و طبیعی بود که محسن دریالعل مدیر مرکز فیلم و سریال سازمان هنری رسانهای اوج که نامش به عنوان یکی از اعضای جدید هیئت مدیره انجمن در این خبر ذکر شده بود، در صفحه شخصیاش مطلبی را منتشر و اعلام کرد که در جریان این انتصاب نبوده و بدون هماهنگی با او نامش در این فهرست قرار گرفته است.
«باتشکر از لطف همه بزرگواران و دوستان درباره انتصاب بنده به عنوان هیئت مدیره انجمن سینمای جوان ایران که خبر آن ساعتی پیش منتشر شد، باید عرض کنم: بنده هم خبر انتصاب را در رسانهها دیدم. از لطف دوستان متشکرم. ولی باتوجه به مسئولیت فعلی خود (مدیریت مرکز فیلم و سریال اوج)، حجم بالای کار و برای رعایت مسئله عدم تعارض منافع، از پذیرش این عنوان و جایگاه معذور و شرمنده دوستان بزرگوار خود هستم. این مسئله البته نافی تلاش برای همکاریهای میان ما با انجمن سینمای جوان نخواهد بود. اگر خدا بخواهد.»
این متنی است که دریالعل چند ساعت پس از خبر انتصابش منتشر کرد. دقیقا یک ماه پیش بود که رئیس سازمان سینمایی مهدی آذرپندار را به عنوان سرپرست این انجمن انتخاب کرد تا به نوعی به حواشی مربوط به روزهای پایانی دوران ریاست پنج ساله سید صادق موسوی خاتمه دهد.
اگر در رابطه با ماجرای اختلاف نظر خزاعی و موسوی، قریب به اتفاق منتقدان با رئیس سازمان سینمایی همنظر بودند و کار او را در اعتراض به تجملگرایی برگزارکنندگان جشنواره فیلم کوتاه تهران تایید کردند، در رابطه با ماجرای هیئتمدیره جدید انجمن و استوری محسن دریالعل، اکثر اهالی سینما حق را به او دادند. پرسش اینجاست که چطور میشود فردی را برای جایگاهی در نظر گرفت و پیش از هماهنگیهای لازم و قطعی شدن حضور او خبر انتصابش را رسانهای کرد.
از شرایط موجود در سازمان سینمایی اینطور به نظر میرسد که چالشهای مدیریت خزاعی در این روزها بیشتر شده است. حواشی مربوط به نمایش فیلمهای گیر کرده پشت سد اکران، اعتراضات سینماگران به اظهار نظر نماینده مجلس، حاشیههای مربوط به برگزاری جشنواره فیلم فجر با سبک و سیاقی جدید و برچیدن بساط جشنواره جهانی فجر، برخی از این حواشی است که این کلکسیون با ماجرای انصراف عضو جدید هیئتمدیره انجمن سینمای جوان کاملتر هم شد. این در حالی است که خزاعی در مدت کوتاهی که از مدیریتش بر سازمان سینمایی گذشته توانسته با تصمیمها و اقدامات خود بسیاری از روندهای نامطلوب را اصلاح کرده و چراغ امید را در دل اهالی سینما روشن کند.
نکته قابل توجه اینجاست که اکثر این حواشی با کمی تدبیر و وسواس در عملکرد قابل جلوگیری بودند،اما برخی ناهماهنگیها تا حدی شرایط را پیچیده کرده است. تمام این موارد در حالی به وقوع پیوسته که زمان برگزاری چهلمین جشنواره فیلم فجر، به عنوان مهمترین رویداد سالانه سازمان سینمایی نیز نزدیک میشویم و این رویداد خود به تنهایی میتواند به اندازه یک سال، برای سازمان سینمایی حاشیه ایجاد کند. حالا باید دید سازمان سینمایی با این مسیری که در پیش گرفته، در مواجهه با مشکلات مربوط به برگزاری جشنواره فجر چه میکند و حواشی این چند ماه پایان سال را چگونه از سر میگذراند.
انتهای پیام/۴۱۷۳/
انتهای پیام/