صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کریمی فیروزجایی مطرح کرد؛

رفع موانع پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:چندی پیش جلسه ای باشرکت‌های خلاق تشکیل شد و در این جلسه نیز با توجه به این که شرکت‌ها در زمینه علوم انسانی و فرهنگی نیز فعالیت دارند، مقرر شد تا در راستای رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های خلاق تعامل صورت گیرد.
کد خبر : 625764

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نماینده استان مازندران در مجلس یازدهم تصریح کرد: در برهه‌ای از زمان، که فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان معطوف به زمینه‌های علوم پایه و صنعتی شده است، شرکت‌های خلاق می‌توانند وارد عرصه‌های مغفول مانده، مانند آموزش و گردشگری شوند و از فناوری در راستای توسعه علوم انسانی و گردشگری بهره جوییم. مجلس در حوزه وضع قوانین و مقررات و حمایت‌های مالی و بودجه‌ای، آمادگی دارد تا به کمک شرکت‌های خلاق رفته و به صورت تخصصی نیز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم نیز در این حوزه با معاونت علمی ریاست جمهوری تعامل می‌کند تا با شتاب بیشتری، شرکت‌های خلاق در کشور توسعه یابند.


کریمی فیروزجایی با اشاره به این که سایر دستگاه‌ها ضرورت دارد تا در کنار شرکت‌های خلاق باشند، گفت: در برنامه‌ریزی‌ها باید به گونه‌ای به شرکت‌های خلاق توجه شود تا عقب ماندگی آن‌ها از سایر حوزه‌ها جبران شود. امروز ما فرصت‌های طلایی را در کشور از دست داده‌ایم و به همین علت علوم انسانی و فرهنگی در کشور همچون سایر موارد پیشرفت نداشته‌اند.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که فرهنگ و علوم انسانی کشور امروز نیاز به سرمایه‌‍گذاری دارند، توضیح داد: شرکت‌های خلاق می‌توانند بستری باشند تا سرمایه‌ها از طریق این شرکت‌ها در محل مناسب صرف شوند و نتایج ملموس به‌واسطه نقش هدایت‌پذیری این شرکت‌ها، به‌دست آید.


این نماینده استان مازندران گفت: از سوی دیگر شرکت‌های خلاق می‌توانند خدمات عمومی را به آسانی در اختیار مردم قرار دهند. برای مثال امروز شرکت‌های خلاق می‌توانند با هم‌افزایی با سازمان بهزیستی کشور، زمینه‌های آموزشی مناسبی برای جامعه معلولان ایجاد کنند و کمبودها در این حوزه را جبران کنند. لازمه ورود شرکت‌های خلاق به این عرصه‌ها، فراهم کردن مقدمات و زمینه‌های لازم است که با تعامل بین دستگاهی ممکن می‌شود. مجلس شورای اسلامی و کمیسیون آموزش و تحقیقات این آمادگی را دارد تا در عرصه‌های رفع معضلات اجتماعی نیز از ظرفیت‌های شرکت‌های خلاق بهره گیرد و در این خصوص حمایت‌های لازم را نیز قطعاً انجام خواهیم داد تا این مسیر با جدیت دنبال شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر