بانویی خلاق، کارآفرینی نمونه/ وقتی فعل خواستن صرف میشود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لنجان، ایران پبدنی مدیر و مدرس مدرسه عالی مهارت دوخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوریهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در محور طراحی پارچه و لباس، مقام برتر کشوری را کسب کرد.
مدیر و مدرس مدرسه عالی مهارت دوخت دانشگاه آزاد لنجان از هنرمندان شهرستان لنجان است که از سال ۱۳۸۰ با راهاندازی آموزشگاه و کارگاه صنایعدستی تاکنون بیش از هزار هنرآموز و دانشجو را تعلیم داده و هرکدام از این هنرجویان موفق به اخذ مدارک مهارت کشوری و پروانه تولید صنایعدستی شده و بیش از ۲۵۰ نفر از این هنرمندان کارگاههای تولیدی صنایع دستی خود را راهاندازی کرده و آموزش تعداد زیادی از مددجویان بهزیستی و اشتغالزایی آنها را نیز در رزومه کاری خود ثبت کرده است.
پبدنی با اشاره به فعالیت خود در حوزه صنایع دستی به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: با همکاری مسئولان تاکنون توانستهام در زمینه هنرهای گلدوزی، چرمدوزی، نمددوزی، سرمهدوزی، نقاشی روی چرم، سوزندوزی، ترمهدوزی، چاپ روی پارچه، دوخت لباسهای محلی، بافت تابلو فرش ابریشم و ... موفق به اشتغالزایی شوم.
مدیر و مدرس مدرسه عالی مهارت دوخت دانشگاه آزاد لنجان اضافه کرد: در این زمینه موفق به اشتغالزایی مستقیم برای ۴۵ نفر، اشتغالزایی غیرمستقیم برای ۱۲۰ نفر و تربیت بیش از هزار کارآموز طی چند سال که بالغ بر ۲۵۰ نفر از آنها اکنون کارگاه تولیدی دارند، شدهام.
وی با بیان اینکه وقتی فردی فعل خواستن را صرف کند، هیچ قدرتی نمیتواند مانع از رسیدن او به خواستههایش شود، تأکید کرد: از سال ۱۳۹۲ با سرمایه اولیه ۱۵ میلیون تومان وارد عرصه کارآفرینی شده و علاوهبر آموزش، اشتغالزایی نیز کردهام.
این کارآفرین نمونه یادآور شد: با توجه به علاقه من به همه اقوام کشور برای آموختن هنر هر شهر به آنجا سفر کرده و مهارت را از آنها آموختم و علاوهبر سوزندوزی مناطق، نمددوزی، چرمدوزی و سرمهدوزی هم انجام میدهم.
سیدمسعود داودی رئیس دانشگاه آزاد لنجان در اختتامیه نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوریهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شعار «زیست بوم صنایع خلاق و فناوریهای فرهنگی» اظهار کرد: فرهنگ غنی ایرانی اسلامی کشور در زمینه صنایع خلاق درخشان است، از اینرو میتوانیم در همین حوزه به عرصه ثروتآفرین وارد شده و این صنعت را بهعنوان موتور اصلی اقتصاد کشور تبدیل کنیم.(بیشتر بخوانید)
این مقام مسئول با بیان اینکه کلید موفقیت کارآفرینی در بستر صنایع خلاق است، عنوان کرد: برای سنجش عوامل کلیدی موفقیت کارآفرینی باید از بستر صنایع خلاق ایران و حوزه اقتصاد خلاق کمک گرفت.
وی یکی از پررونقترین بخشهای اقتصاد دانشبنیان را اقتصاد خلاق بیان کرد و توضیح داد: صنایع خلاق و نوآور سهم بسزایی در اقتصاد کشورها به خود اختصاص داده است.
رئیس دانشگاه آزاد لنجان بیان کرد: صنایع خلاق و فناوریهای فرهنگی بهعنوان موتور محرکه اقتصاد دانشبنیان، میتوانند مولد اقتصادی بیبدیلی را بهویژه در شرایط تحریم بههمراه داشته باشند؛ بنابراین بررسی جایگاه این صنعت پربازده در اقتصاد کشور ضروری است.
به گزارش آنا، مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوریهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی چهارم آذر با حضور دکتر طهرانچی برگزار و از برگزیدگان امید سیفی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در محور انیمیشن، صابره ریگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در محور طراحی پارچه و پوشش، مریم نعمتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در محور قلمزنی، آیدین شهبازی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در محور آفرینشهای خلاق و ایران پبدنی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در محور طراحی پارچه و لباس تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/