صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰
قاسمی:

هیچ سلاحی در مقابل سلاح ایمان و شهادت‌طلبی رزمندگان کارساز نیست

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: دلاورمردان ایران در طول هشت سال دفاع مقدس نشان دادند که هیچ سلاحی در مقابل سلاح ایمان و شهادت‌طلبی کارساز نیست.
کد خبر : 623615

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ساوه، مراسم بزرگداشت هفته بسیج با حضور هیئت رئیسه، استادان، کارکنان دانشگاه و جمعی از مسئولان شهرستان ساوه در سالن علامه عسگری(ره) دانشگاه آزاد ساوه برگزار شد.(بیشتر بخوانید)


سرپرست دانشگاه آزاد ساوه در این مراسم اظهار کرد: بسیج حاصل دوراندیشی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) بود و هفته بسیج یادآور پیام تاریخی ایشان در سال ۵۸ است که در حقیقت بیانگر مفهوم بلندی است که مرزهای صنفی، قومی، نژادی، جغرافیایی را درهم شکست و سبب ایجاد اتحاد تمام آحاد جامعه در زمینه‌های مختلف شد.



انسان باکرامت به انسان باغیرت اختصاص دارد


مرتضی قاسمی افزود: تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی(ره)، با شعار بسیج ۲۰ میلیونی و هوشیاری و درایت بی‌نظیر ایشان ازجمله اساسی‌ترین عوامل در راستای خنثی‌سازی توطئه‌ها به حساب می‌آید که به برکت این دوراندیشی و هدایت انقلاب در مسیر اصلی خود، پیامدهای ارزنده و بی‌بدیلی را فراهم کرد.


امام جمعه ساوه نیز با استناد به آموزه‌های قرآنی به تشریح ویژگی‌های انسان باکرامت پرداخت و عنوان کرد: انسان باکرامت به انسان باغیرت اختصاص دارد و کسانی که در انجام وظایف‌شان کوتاهی می‌کنند، بی‌غیرت محسوب می‌شوند.


حجت‌الاسلام جعفر رحیمی خاطرنشان کرد: بسیج به عنوان بازوان توانمند دینداری و ولایتمداری در همه عرصه‌ها از جمله دفاع مقدس، سازندگی، جهاد و ایثارگری، فداکاری خود را وقف مردم کرده که این اراده بزرگ ستشتر بخوانید)ودنی است، بسیجیان ما غیور بودند و به دلیل داشتن این خصیصه اجازه ندادند تا دشمن به آب و خاک کشور عزیزمان تجاوز کند.



فرمانده سابق لشگر علی ابن ابیطالب(ع) استان مرکزی هم در مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد ساوه عنوان کرد: یکی از کارهای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) ایجاد تفکر بسیجی بود که با پشتیبانی مقام معظم رهبری این قدرت عظیم را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایه‌ریزی کرد و نیروهای رزمنده بسیجی با قرار گرفتن در کنار سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، پیروزی ایران در جنگ تحمیلی را رقم زدند.


سردار محمد میرجانی ادامه داد: استکبار جهانی برای حفظ منافع نامشروع خود در منطقه، رژیم بعث عراق را به انواع سلاح‌های مدرن تجهیز کرد؛ ولی بسیجیان و رزمندگان شجاع ایران با ایمان بالای خود، توانستند دشمنان را از دستیابی به اهداف شوم خود ناکام کنند.


وی به روحیه بالای بسیجیان در جبهه‌های جنگ تحمیلی اشاره کرد و توضیح داد: دلاورمردان ایران در طول هشت سال دفاع مقدس نشان دادند که هیچ سلاحی در مقابل سلاح ایمان و شهادت‌طلبی کارساز نیست.



فرمانده سابق لشگر علی ابن ابیطالب(ع) استان مرکزی تأکید کرد: شاهکار برگ‌های زرین تشکیل سپاه و بسیج، ورود به دفاع مقدس بود. در این جنگ نابرابر که تمام دشمنان قصد داشتند جمهوری اسلامی ایران را از اصل و ریشه نابود کنند، با برکت حضور بسیجیان نا کام ماندند.


میرجانی با بیان اینکه شهدا حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارند، یاادآور شد: روحیه شهادت‌طلبی بسیجیان و استقبال آنها از شهادت سبب شد که رژیم صدام و حامیان جهانی او طعم تلخ شکست را بچشند و به شکست خود اعتراف کنند.


وی اضافه کرد: الگویی که به عنوان یک فرمانده می‌تواند برای همه ما و نسل‌های آینده به‌عنوان چراغ هدایت باشد، شهید زین‌الدین است، این سردار سرافراز اسلام خیلی دقیق یگان‌های رزمی را شناسایی و رزمندگان اسلام را هدایت می‌کرد. بخشی از موفقیت‌هایی را که رزمندگان در عملیات فتح‌المبین به دست آوردند به دلیل تلاش‌های وی و همکارانش در زمان مسئولیت‌اش بود.


فرمانده سابق لشگر علی ابن ابیطالب(ع) استان مرکزی متذکر شد: شهید مهدی زین‌الدین با درایت و کاردانی خود و به خاطر شجاعت و استعدادی که داشت، در سن ۲۳ سالگی به‌عنوان فرمانده تیپ علی‌ابن‌ابیطالب انتخاب شد، و در بیشتر عملیات‌های جنگ ازجمله عملیات محرم، والفجر مقدماتی، والفجر ۳ و والفجر۴ نقش تعیین‌کننده‌ای را برعهده داشت.


به گزارش آنا، پس از پایان مراسم، میهمانان با همراهی اعضای هیئت رئیسه، با حضور در آرامگاه مطهر شهید گمنام در دانشگاه با قرائت فاتحه یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشتند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر