صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وحیدی در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

پیشنهاد جدید به آموزش و پرورش برای نحوه بازگشایی مدارس

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس پیشنهاد جدید به آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس را تشریح کرد.
کد خبر : 622309

محمد وحیدی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاست خبرگزاری آنا، با بیان اینکه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها باید براساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد، اظهار کرد: آموزش حضوری نباید مورد غفلت قرار گیرد و از زمان مجازی شدن آن، آسیب‌های فراوانی به ‌نظام آموزشی کشور وارد شد.


وی ادامه داد: نوع بازگشایی در دوره متوسطه با دوره ابتدایی متفاوت است؛ در مقطع ابتدایی دانش‌آموزان از معلم واحدی برخوردار هستند و به‌ صورت نوبتی در کلاس حضور پیدا می‌کنند؛ برای مثال به چند گروه تقسیم و به‌ صورت چرخشی در مدارس حاضر می‌شوند و هم‌زمان از بستر آموزش مجازی نیز استفاده می‌کنند.


عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: تعداد معلمان در مقطع متوسطه بیشتر از مقطع ابتدایی است و دروس به‌ صورت تخصصی تدریس می‌شود؛ برای مدارس متوسطه پرجمعیت به آموزش و پرورش پیشنهاد شده است که یک هفته را حضوری و یک هفته را مجازی برگزار کنند.




بیشتر بخوانید:


رتبه‌بندی معلمان؛ اولویت وزیر آینده آموزش و پرورش




وحیدی با بیان اینکه ساماندهی تردد دانش‌آموزان یکی از دغدغه‌های اصلی والدین همگام با بازگشایی مدارس است، تصریح کرد: سرویس مدارس باید هم‌زمان با بازگشایی ساماندهی شوند و قطعاً این موضوع در شیوه‌نامه بازگشایی مدارس لحاظ خواهد شد.


نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا، دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال باید واکسینه شوند و اگر دانش‌آموزی از طرف خانواده برای عدم دریافت واکسن دچار اجبار ‌شود، عدم حضور وی در مدرسه باید غیبت تلقی شود. واکسیناسیون دانش‌آموزان باید جدی گرفته شود تا شاهد ریشه‌کنی بیماری بوده و از طرف دیگر بحث آموزش نیز تعطیل نشود.


وی ادامه داد: همه باید تابع قوانین باشند و دانش‌آموزان نیز از این امر مستثنا نیستند. «نه به واکسن اجباری» مثل این موضوع است که در آینده عده‌ای بگویند که ما دیگر واکسن فلج اطفال یا سه‌گانه را نمی‌زنیم.


این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه انجام واکسیناسیون کمک می‌کند چرخه پاندمی کرونا در کشور شکسته شود، گفت: ممکن است که در ساخت واکسن ایراداتی باشد و در برخی هم عوارضی نشان بدهد؛ این موضوع همه‌گیر نیست و نسبت بسیار کمی را شامل می‌شود. به خاطر احتمالات نمی‌توان جامعه را از ایمن‌سازی دور نگه‌ داشت و سلامت مردم را تهدید کرد.


عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: برخی از مخالفت‌های موجود برای عدم تزریق واکسن کرونا، بر پایه مباحث علمی نیست و در کشورهای توسعه یافته نیز این قبیل موارد دیده می‌شود.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر