صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۲ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰
تجلی مطرح کرد؛

گزینه‌های جدید برای نظارت بی‌سیم بر عملکرد بدن با فناوری‌های بیوفوتونیک

رئیس مرکز تحقیقات بیوفوتونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: پیشرفت‌های جدید و سریع، فناوری‌های بیوفوتونیک گزینه‌های جدیدی را برای نظارت بی‌سیم و از راه دور عملکرد بدن ارائه می‌دهد.
کد خبر : 622045

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، حبیب تجلی در کنفرانس بین‌المللی بیوفوتونیک و اپتیک زیستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: امروز یکی از بهترین روزهای زندگی من است که در این کنفرانس شاهد گردهمایی متخصصان برجسته بیوفوتونیک و اپتیک زیست پزشکی از سراسر جهان هستم. هدف از برگزاری این کنفرانس قراردادن شرکت کنندگان در زمینه رو به رشد بیوفوتونیک و اپتیک زیست پزشکی است.


وی افزود: این سخنرانی‌ها اصول اولیه و جنبه‌های نظری و کاربردهای معاصر را پوشش خواهند داد. در میان فناوری‌های پیشرفته، بیوفوتونیک کاربردهای جدیدی در تشخیص‌های پزشکی، درمان، مراقبت‌های بهداشتی و نظارت بر عملکرد بدن را دارد.


دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی بیوفوتونیک و اپتیک زیستی با اشاره به مزایای علم فوتونیک بیان کرد: با توسعه فناوری‌های جدید تصویربرداری نور غیرتهاجمی و طیف‌سنجی عملکردی، این رشته به سرعت در مهندسی پزشکی، پزشکی، دندانپزشکی و علوم ورزشی در حال رشد سریع است. این اطلاعات ساختاری و عملکردی ارزشمند ابزار جدیدی را برای تشخیص بالینی، درمان و نظارت بر سلامت کمتر تهاجمی سریع و مقرون به صرفه را فراهم می‌کند.


به گفته رئیس مرکز تحقیقات بیوفوتونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با پیشرفت‌های جدید و سریع، فناوری‌های بیوفوتونیک گزینه‌های جدیدی را برای نظارت بی‌سیم و از راه دور عملکرد بدن ارائه می‌دهد.


تجلی افزود: در این کنفرانس حدود 250 متخصص بیوفوتونیک و اپتیک زیست پزشکی از 18 کشور جهان گردهم آورده تا موضوعات جدید بیوفوتونیک را به‌صورت آموزشی ارائه کنند. این کنفرانس به مدت سه روز ادامه خواهد داشت و طی آن 25 دوره سخنرانی در زمینه طیف‌سنجی زیست پزشکی، تصویربرداری و تکنیک‌های پیشرفته برای پزشکی بالینی، انتقال دارو، فوتودینامیک تراپی، اپتیک در دندانپزشکی و مواد زیستی برای فوتونیک ارائه می‌شود


وی با بیان اینکه در بخش پوستر 20 مقاله انتخاب شده توسط شرکت‌کنندگان ارائه خواهد شد، ابراز امیدواری کرد که برنامه‌های این کنفرانس در معرفی دستاوردهای جدید در زمینه بیوفوتونیک و اپتیک زیست پزشکی برای دانشجویان علاقه‌مند به بیوفوتونیک در سراسر جهان باشد.


ایجاد فرصت‌های بسیار بزرگی برای همکاری‌های نزدیک


عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و تبریز  هم در این همایش گفت: این کنفرانس نه تنها یک موفقیت بزرگ خواهد شد؛ بلکه باعث ایجاد فرصت‌های بسیار بزرگی برای همکاری‌های نزدیک بین تمام اعضای شرکت‌کننده خواهد شد.


وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز یکی از بزرگ‌ترین مراکز آموزشی در استان آذربایجان شرقی است که سال 1362 با حدود 150 دانشجو تأسیس شد و آغاز به کار کرد؛ البته در مرحله اول برای فارغ‌التحصیلان مدرک کاردانی و کارشناسی ارائه می‌شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و تبریز بیان کرد: دانشجویان این دانشگاه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی، پزشکی و دندانپزشکی در حال تحصیل هستند و 500 عضو هیئت علمی تمام وقت و 700 نفر کادر کارمند داریم که در نتیجه این دانشگاه یکی از مراکز مهم علمی، آموزشی و تحقیقاتی مهم کشور محسوب می‌شود.


جوانپور اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دارای چند مرکز تحقیقاتی است که ازجمله آنها مرکز تحقیقاتی بیوفوتونیک است که ریاست این مرکز را «دکتر حبیب تجلی» به عهده دارد. امیدواریم این کنفرانس بتواند یک کانال امیدبخشی را ایجاد کند که صنعت، حوزه درمان و دانشگاه به صورت تنگاتنگ همکاری کنند.


انتهای پیام/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر